Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

6.0

Košutka dobyla Pačejov!


Branky


0

 

Hosté zvládli vypjatý duel v Pačejově a s čistým štítem berou všechny body. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba celky si na podzim v Plzni body dělily, domácí nakonec uzmuli i bonusový z penaltového rozstřelu. I dnes padly v základní hrací době pouze dvě branky, ale nepředbíhejme. V úvodu prvního poločasu mohl jít Pačejov do vedení, když v páté minutě Kubaň pláchl hostující obraně, ale nedokázal prostřelit Frémunda. A tak platilo otřepané: "nedáš-dostaneš." Jaroslav Blažejovský si poměrně z dálky navedl míč do středu  a natáhl k ráně, která nakonec skončila až v šibenici.  Aby toho nebylo pro Pačejov málo, prakticky vzápětí přišla hrubice při dlouhém odkopu od brány, Kozlík při podklouznutí našel pouze Daniela Trinera před sebou a ten zametl balon do prázdné brány. Košutka  se poté zatáhla a čekala na brejky. Domácí převzali iniciativu, ale do vyložených šancí se nedostávali. Za zmínku stojí snad jen střela Dytrta, která těsně minula zařízení. 

 

Na sto dvacet přítomných fanoušků o přestávce ještě věřilo ve vzepjetí svých barev, gólový efekt se ovšem nedostavil, přestože se prakticky hrálo pouze na jednu bránu. Šance, které  si ale domácí vytvořili, ovšem nevedly ani ke zdramatizování duelu. Krásnou střelou, která skončila na břevně, se prezentoval například Klásek. Srovnal tak na konstrukce na 1:1, v závěru první půle totiž hostující Forejt nastřelil z rychlého protiútoku tyč. Pak přišly dvě standartní situace, ale obě vychytal výborný brankář Frémund. Bojovnost se domácím upřít nedá, ale i kdyby se  hrálo až do rána, tak by gól pravděpodobně nedali. Oba celky se tak po dnešku srovnaly v průběžné tabulce vedle sebe na začátek druhé poloviny.   

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Cihlář Tomáš: „Byl to duel sousedů v tabulce, oba celky se pohybují nad barážovou propastí a každý bod se počítá. Musíme na tento neúspěch rychle zapomenout a bojovat dál. Nic není ztraceno, i když nás čeká ještě hodně těžkých zápasů.“

TJ Košutka Plzeň
Řežábek Filip: „Dva rychlé góly v úvodu nám hodně pomohly. Pak jsme se již soustředili hlavně na obranu, moc jsme je do větších příležitostí nepouštěli a když, tak nás podržel skvělý gólman Frémund.“



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kulhánek Milan - ŠIŠKA Pavel, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.