3:1
(0:0)
63. T. György (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd sestřelil lídra i o deseti!


Branky


66. J. Zivčák , 69. J. Zivčák , 87. Š. Otava - 63. T. György (p.)
0

 

Husarský kousek se povedl domácím! Ti museli o deseti dohánět ztrátu proti lídrovi  a nakonec třemi brankami dokráčeli ke třem bodům. 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Lídr na Chodský Újezd vyzrál na podzim až gólem v poslední minutě 2:1 a dnes dokonce celek z opačné půlky tabulky na Nýrsko vyzrál. První poločas příliš vzruchu před oběma brankami nepřinesl a také změny stavu se na sto přítomných fanoušků nedočkalo. Mohli tak pouze spekulovat, jestli proti jednomu z nejlepších týmů soutěže jejich tým získá tolik potřebné body.

 


 

Ovšem druhý poločas pro jejich barvy nezačal dobře. Ve třiašedesáté minutě zatáhl za záchranou brzdu Martin Trejbal a musel po druhé žluté předčasně pod sprchu. Navíc Nýrsko zahrávalo pokutový kop, který proměnil Tomáš György. Jenže domácí se semkli a vzápětí bylo vyrovnáno. Slowik našel centrem z pravé strany na zadní tyči Josefa Živčáka, který hlavou srovnal s favoritem utkání krok. Stejný hráč navíc po chvilce dokonal v duelu obrat, když  se po rohu ocitl osamocený kolem penaltového puntíku a opět hlavou překonal Moravce podruhé. Oslabení, ale o to více odhodlaní, domácí nakonec přidali ještě jednu trefu. Štěpán Otava v sedmaosmdesáté minutě z rychlého protiútoku využil přečíslení a odšpuntoval oslavy v Chodském Újezdě. Ten tak odskočil posledním Černicím, hosté naopak ztratili vedoucí Stříbro.   

 

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Pikl Petr: „Suprový výkon mužstva, bojovný. Ve druhém poločase i v deseti jsme to otočili a moc si toho ceníme. Josefa Živčáka jsme povolali z B-týmu a on rozhodl.“

FK Okula Nýrsko
Steiner Stanislav: „My jsme hráli špatně, celý tým. Po vyloučení jsme duel nezvládli, naopak domácí to nakoplo a dokázali se více namotivovat a bojovat.“



Sestavy


TJ Chodský Újezd
T. Černý [-] - M. Trejbal [-] , M. Beneš [-] , T. Vejvoda [-] , L. Pikl st. [-] (36. P. Opava [-] ) - J. Pikl [-] , V. Mráček [-] (46. F. Opava [-] ) , L. Pikl ml. [-] (18. J. Zivčák [-] ) , M. Slowik [-] - P. Pikl [-] , Š. Otava [-] -

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Brož [-] , I. György [-] , J. Lužný [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , F. Kolář [-] , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] (84. L. Korschinký [-] ) , M. Trefanec [-] (66. M. Bastl [-] )

ŽK: 39. J. Pikl , 49. M. Trejbal , 54. Š. Otava - 41. F. Kolář , 50. I. György . ČK: 63. M. Trejbal .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Pena Miroslav - BÍNA Roman, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.