FOTO: Černice v laufu, další vítězství přišlo v duelu s Žihlí!


Branky


0

 

Domácí potvrdili zlepšenou formu a bodují potřetí v řadě. Žihle naopak po dvou výhrách tratí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Žihle dokázala Černice na podzim na svém hřišti těsně 3:2 porazit, Plzeňští dnes přispěchali s odvetou. Domácí se na posledním místě tabulky probudili a podávají zlepšené výkony a ve vyrovnané první půli nakonec udeřili v samotném závěru. Na dvě stovky přítomných fanoušků si mohlo oslavu gólu užít v sedmatřicáté minutě, kdy se po chybě v hostující obraně dostal ke kulatému nesmyslu na pokutovém puntíku Radek Kozák a placírkou uklidil míč do sítě. O přestávce se tak diváci radovali z těsného vedení, ovšem věděli, že drama ještě nastane. 

 

 

A tak se také stalo. Hosté totiž dokázali v pětasedmdesáté minutě duel srovnat. Žihle dobře napadala domácí rozehrávku, následně se pokusil z rychlého kontru gólmana přelobovat Jiří Masopust, míč se k němu od tyče vrátil a druhým pokusem již hostující hráč nepohrdl. Jenže prakticky po rozehrání Černice vlétly do obrany soupeře, mezi obránci se prosmýkl Jakub Müller a prostřelil Bláhu. Definitivní pečeť na vítězství svých barev udělal v závěru Petr Stoilov, který využil hry Žihle vabank a sám před gólmanem uspěl kličkou a následným zakončením do prázdné. Černice tak již mají doslova na dostřel týmy před sebou, Žihle je sedmá.     

 

 

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Daněk Zdeněk: „Zasloužená výhra. Musím to říci takto upřímně. Soupeře jsme nepustili prakticky do žádné šance.“

TJ Slavoj Žihle
Sedlák Jiří: „Bez komentáře. My jsme zvyklí na to, co se v Černicích pokaždé odehrává, ani teď se to neměnilo. To, co se odehrálo na Dukle se Spartou, se tomu dnes i s panem delegátem krásně rovnalo.“



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Mlnařík [-] , M. Laibl [-] , M. Chvojka [-] , J. Bystřický [-] - R. Nádraský [-] (82. P. Stoilov [-] ) , V. Hasenöhrl [-] (63. M. Mur [-] ) , J. Mastný [-] (56. L. Táborský [-] ) - M. Holý [-] (75. M. Seman [-] ) , R. Kozák [-] , J. Müller [-] (90. P. Mastný [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - M. Tyr [-] , J. Najmon [-] , J. Brož [-] , D. Kunt [-] (46. J. Fidler [-] ) , J. Masopust [-] , V. Churavý [-] , O. Čapek [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 72. L. Táborský - 70. J. Bláha , 72. J. Najmon , 82. J. Masopust .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bína Roman - LEGO Jan, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.