0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice dobyly Plzeň a slaví důležité body!


Branky


0

 

Hosté přečkali domácí pokutový kop, sami udeřili dvakrát v první půli a po takticky zahraném druhém poločase slaví zisk všech bodů. Za zajímavost stojí, že tři body ze hřiště Košutky si podle domácího zpravodaje žádný tým neodvezl více než dva roky.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Košutka v úvodním měření sil na podzim podlehla těsně 3:2 a svému soupeři tak dnes vše chtěla vrátit. Na těžkém terénu se od samotného úvodu lépe pohybovala a hostům trvalo zhruba čtvrt hodiny, než si zvykli. Ale poté také rychle udeřili. V devatenácté minutě si totiž na zadní tyči počkal na přetažený roh Jan Purkar, který zakončil hlavou obloučkem na vzdálenější tyč. Domácí gólman stihl míč lehce nadzvednout, ale nakonec to nestačilo. Za domácí mohl poměrně rychle odpovědět Forejt, ovšem Bodurka na malém vápně zasáhl koleny. Kralovický gólman se vytáhl i po chvilce, když po faulu Ježka vytáhl nařízený pokutový kop Kovaříkovi. Na druhé straně zahrozil mladičký Pařík, jehož ránu z dobrých pětadvaceti metrů jen tak tak vytěsnil Frýdl. Hra se přelévala dál od vápna k vápnu, zatímco nebezpečné závary domácích s vypětím sil kralovická obrana dokázala odvrátit, za hosty se prosadil opět Jan Purkar, který využil zpětnou přihrávku od Lavičky a uklidil míč k tyči. V prvním poločase byli hráči Sokola Kralovice daleko efektivnější a domácí musela mrzet vedle ostatních příležitostí zejména nevyužitá penalta.  

 

 

Druhou půli začali náporem domácí, kteří se nastěhovali před branku Kralovic a "přišpendlili" je až do šedesáté minuty na jejich půlku. Hosté byli povážlivě pasivní, kontrovali jen nesmělými pokusy o rychlé brejky. Bylo na nich vidět, že se soustředí především na obranu a udržení náskoku. Nápor Plzeňských postupně ztrácel na intenzitě, nasazené tempo nemohli jednoduše vydržet celý druhý poločas. Přišla tedy na řadu pasáž pro Kralovice, kterým se najednou začalo dařit dostávat do přímého ohrožení domácí branky a jen tyčka jim zabránila po střele Lavičky slavit třetí gól. Košutka se v posledních patnácti minutách ještě nadechla k závěrečnému náporu, na pokyn trenéra přeskupila hru na tři útočníky, ale žádnou ze svých šancí do alespoň kontaktní branky ku nelibosti domácích fandů už nepřetavila.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Řežábek Filip: „První poločas jsme si nepohlídali roh, pak nám utekli, nedali jsme gól z penalty. Ve druhé půli jsme tlačili, soupeř již jen bránil, ale branku jsme nevstřelili.“

TJ Sokol Kralovice
Mareš Jiří: „Dneska jsme o poznání víc bojovali, dobře zvládli první půlku a koncentrovaným výkonem náskok ve druhé části udrželi. Domácí byli opravdu nepříjemní a žádný tým to tady nebude mít lehké. Velkým příslibem je dnešní výkon Romana Paříka, který naskočil do základní sestavy a odehrál na svůj věk vynikající zápas. Snad mu to vydrží.“



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - K. Liška [-] , P. Arnošt [-] , F. Řežábek [-] (70. J. Chabr [-] ) , P. Kalaš [-] (70. J. Novák [-] ) , M. Primas [-] , T. Forejt [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] , D. Triner [-] (46. J. Blažejovský [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - V. Ježek [-] , J. Vlk [-] , D. Hyneš [-] , M. Horyna [-] (72. J. Koudele [-] ) - M. Bulín [-] , J. Mareš [-] , F. Volín [-] - J. Lavička [-] - J. Purkar [-] , R. Pařík [-] (90. P. Bulín [-] )

ŽK: 56. F. Řežábek , 63. J. Chabr , 75. M. Primas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pohančeník Pavel - RUDA Daniel, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.