P. Mlnařík 86. (p.)
1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice urvaly bod proti lídrovi!


Branky


86. P. Mlnařík (p.) - 22. P. Výtisk
0

 

Nýrsko uspělo na půdě posledních Černic až v penaltách, když vedení ztratilo v posledních minutách hry. Domácí naopak bodují podruhé v řadě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V prvním vzájemném měření sil na podzim Nýrsko uspěl až gólem z 89. minuty, v odvetě se již na pořad dne pokutové kopy dostaly. A byli to právě domácí, kteří zahrozili jako první. Střela Táborského znamenala pouze roh, po jeho rozehrání se k hlavičce dostal Kozák a hosty zachránil na brankové čáře Ivo György. Nýrsko odpovědělo po chvilce, kdy Tomáš György oslovil Lužného, jehož pokus vyrazil Daněk pouze k Rubášovi, jeho gól ovšem neuznal pomezní sudí pro ofsajd. Tomáš György tak zkusil finální přihrávkou za nedlouho poté najít Petra Výtiska, který se již na střeleckou listinu zapsal. Černice mohly poměrně brzy odpovědět, ovšem tečovanou ránu Laibla zvládl Moravec vyboxovat z pod břevna. Když pak Kohout ve slibné šanci nastřelil pouze obránce a hostující gólman si dvakrát poradil proti Táborskému, odcházeli do kabin přeci jenom o chlup spokojenější hráči Okuly.

 

Plzeňští ve druhé půli zařadili vyšší výkonnostní stupeň a Nýrsko zatlačili. Nejprve Táborský nastřelil z ostrého úhlu pouze boční síť, po chvilce musel Moravec hasit šanci Bystřického. Neuspěl po centru Müllera ani Mastný, který z malého vápna přestřelil. Za hosty odpověděl Ivo György a Rubáš, gólmani se ale dnes činili. Až nastala šestaosmdesátá minuta, kdy po straně utekl Bystřický, ve vápně jej nedovoleně atakoval Korschinský a sudí Maroušek neváhal ukázat na značku pokutového kopu. K jeho exekuci se postavil Petr Mlnařík a začínalo se tak opět od nuly, tedy jedné.

 

Utkání tak dospělo k penaltám, ve kterých hosté ani nejednou nezaváhali a když gólman Moravec předvedl jeden úspěšný zákrok, putoval bonusový bod do Nýrska.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Daněk Zdeněk: „Ani nebylo poznat, že hraje první s posledním, moc velký rozdíl to nebyl.“

FK Okula Nýrsko
Steiner Stanislav: „Samozřejmě jsme přijeli jako favorit a nerozhodný výsledek pro nás znamená ztrátu bodu, ale dva se také počítají.“



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Chvojka [-] (85. J. Nedvěd [-] ) , J. Bystřický [-] , M. Laibl [-] , P. Mlnařík [-] - L. Táborský [-] (75. P. Mastný [-] ) , R. Nádraský [-] , V. Hasenöhrl [-] , J. Mastný [-] - R. Kozák [-] (90. M. Mur [-] ) , J. Müller [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - J. Lužný [-] , F. Kolář [-] , T. Rubáš [-] , T. György [-] , D. Šnour [-] , I. György [-] (79. L. Korschinký [-] ) , M. Trefanec [-] (69. A. Antonovics [-] ) , P. Výtisk [-] , M. Brož [-] , T. Kohout [-]

ŽK: 74. V. Hasenöhrl - 73. I. György , 86. L. Korschinký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - DOKSANSKÝ Tomáš, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.