4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva rozdílné poločasy určily vítězem Mochtín!


Branky


48. J. Čeleda , 55. J. Dolejš (p.) , 79. J. Bejvl , 83. J. Žiak - 41. M. Slowik
0

Přestože hostům vyšla první půle, nedokázali si vypracovat potřebný náskok, který by před domácími ve druhé půli uchránili. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První vzájemný duel obou týmů skončil na podzim vítězstvím Chodského Újezda a domácí chtěli před svými fanoušky nezdar soupeři vrátit. Zároveň by tak odrazili atak týmů ze spodu tabulky. A začali dobře, v prvním poločase nebyli horší, ale ani nejvyloženější šance však nedokázali proměnit. A tak přišlo otřepané "nedáš-dostaneš." V závěru poločasu se míče ujal Michal Slowik, na středu hřiště se vyhnul třem protihráčům a rozvlnil síť ranou k tyči. Vzápětí mohl navíc navýšit vedení hostů Otava, ovšem z podobné situace nepřekonal brankáře Rajtmajera. Na padesát přítomných fanoušků tak o přestávce ještě mohlo živit naději na zisk bodů.  

 

Navíc, když po třech minutách ve druhé půli zahrával volný přímý kop Toman a hlavou doručil balíček na místo určení Jiří Čelada. Deset minut po startu poločasu již byli domácí ve vedení. Autor vyrovnávací trefy udělal kličku Bobčíkovi, ten jej zastavil jen za cenu faulu a nařízený pokutový kop proměnil Jiří Dolejš. Hra se následně uklidnila a další dvě rychlé branky padly až kolem osmdesáté minuty. Nejprve Toman zahrával roh a hlavou navýšil náskok svých barev Jakub Bejvl, za chvilku se ke střele odhodlal Jan Žiak a pravděpodobně i s drobnou tečí obránce dal výsledku definitivní podobu.

     



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří: „První poločas jsme měli jasné tutovky, které jsme nedali a naopak udeřil soupeř. Pak jsem udělal změnu v sestavě, trochu nás to uživilo a byli jsme lepší.“

TJ Chodský Újezd
Pikl Petr: „Nepřidali jsme druhý gól v závěru poločasu, to pravděpodobně rozhodlo. Ve druhém jsme dostali čtyři branky a bylo rozhodnuto.“



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - P. Švátora [-] , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , J. Cihlář [-] , T. Dolejš [-] (46. T. Babka [-] ) - Z. Smolík [-] (86. T. Velek [-] ) , Z. Novák [-] , Z. Toman [-] - J. Čeleda [-] (76. J. Rašek [-] ) , J. Dolejš [-] -

TJ Chodský Újezd
R. Bobčík [-] - M. Beneš [-] , L. Pikl st. [-] , T. Vejvoda [-] - M. Slowik [-] , L. Pikl ml. [-] , J. Pikl [-] , V. Mráček [-] - Š. Otava [-] (85. K. Louženský [-] ) , P. Pikl [-] - M. Trejbal [-] (76. P. Urbánek [-] )

ŽK: 32. P. Švátora , 62. Z. Novák - 55. R. Bobčík , 64. M. Beneš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šauflová Jana - JÍLEK Aleš, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.