Foto: Horní Bříza se veze na vítězné vlně, porazila i Kralovice


Branky


0

Fotbalisté Horní Břízy zažívají zatím povedený start do jarní části soutěže, kdy především jejich defenziva v čele s brankářem Šimadlem funguje na jedničku a i po zápase v Kralovicích drží nadále čistý štít.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Kralovice v prvním vzájemném měření sil na podzim dobyly půdu Horní Břízy a dnes se, hosté, kteří do jara vstoupili velmi dobře, pokusili o odvetu. Od začátku utkání potvrzovali, že jejich výsledky nejsou náhodou a dobrá formou si přivezli i k tomuto duelu. A vše stvrdili již ve třetí minutě zápasu, kdy Sedlecký oslovil Milana Zavadila, který prošel z pravé strany až před Bodurku přes tři hráče a vše zakončil levou nohou ke vzdálenější tyči. Sedlecký, který je původně kovaným obráncem, byl v útoku i nadále nebezpečný a připravoval svým spoluhráčům nebezpečné kolmice mezi obránce Kralovic. Horní Bříza byla i nadále aktivnější a zasloužená odměna přišla v devětadvacáté minutě, kdy po pěkně kombinační akci se svého strážce na levé straně zbavil Pavel Cocholatý, který následně uspěl obstřelením jak dalšího beka, tak i  gólmana soupeře. Druhá branka již domácí probrala a ti začali se hostům v aktivitě vyrovnávat. Do konce poločasu měly Kralovice dvě obrovské příležitosti na vyrovnání, ale nejprve kapitána Volína reflexním zákrokem vychytal skvěle Šimandl a ani velká šance Bulína, který se po narážečce objevil sám na penaltě, ke gólu nevedla, jeho zakončení postrádalo razanci. Více jak dvě stovky diváků tak mohli jen o přestávce doufat, že jejich tým zápas minimálně zdramatizuje.

 

Druhý poločas již byl ve znamení pomalejšího fotbalu, hosté takticky udržovali svoje vedení a ani na jedné straně nepřišly žádné vyložené šance. Nebezpečí pro oba brankáře znamenaly jen občasné závary po rohových kopech nebo nepříliš nebezpečné střely. Horní Bříza si už plný přísun venkovních bodů pohlídala a potvrdila svojí dobrou formu z předchozích kol a oplatila domácím prohru z podzimní části, kdy stejně jako dnes celý ráz utkání určil první poločas. Kralovice čeká ve čtvrtek dohrávka proti posledním Černícím a mají šanci se na svého sobotního přemožitele alespoň bodově dotáhnout.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: „Bříza dnes byla lepší a zaslouženě si odváží všechny body. Nedokázali jsme se jí vůbec vyrovnat v pohybu a byla především v útoku mnohem nebezpečnější. Měli jsme v prním poločasu příležitosti na vyrovnání, ale za šance se žádné body ve fotbale nepřidělují.“

SK Horní Bříza
Löffelman Martin: „Zápas byl vyhrocený, klasické derby. Jsem rád, že se to obešlo bez zranění, oni s nevzdávají, bylo to tvrdé. Holky, které zápas pískaly, to také zvládly dobře. Byli jsme podle mě lepší, oni byli zase u nás.“



Počet diváků: 250. Rozhodčí: Špindlerová Zuzana - HESSOVÁ Tereza, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.