4:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice dotlačily napínavý zápas ke třem bodům


Branky


5. M. Řenč , 62. M. Bulín , 65. J. Lavička (p.) , 85. J. Lavička - 7. J. Nauš , 46. J. Boček , 55. J. Nauš
0

Rozjeté Horažďovice, které minulé kolo "vypráskaly" šesti góly tehdy druhé Křimice, zajížděly do Kralovic. V podzimní časti s celkem z plzeňského severu doma prohrály 0:2, což jim dávalo do odvety o to větší motivaci. S přihlédnutím k výsledku z minulého kola a situaci Kralovic, pro které to byl po odloženém utkání proti Černicím první mistrovský zápas, se nabízela i velice zajímavá zápletka. Oba týmy se v průběhu utkání přetahovaly o vedení a padlo sedm branek, divákům se takový zápas musel rozhodně líbit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v samém začátku utkání měl slibnou přiležitost kralovický Petr Bulín, ale na hostujícího brankáře Macouna z dobré pozice nevyzrál. O poznání úspěšnější byl jeho spoluhráč Martin Řenč, který už aktivní vstup Kralovic do utkání přetavil v 5. minutě ve vedoucí branku. Kralovice se ale z vedení dlouho neradovaly, protože nedorozumnění jejich obrany využil hned za dvě minuty Nauš, prosmýkl se až do malého vápna a překonal Bodurku, 1:1.  Po divokém začátku se šance na obou stranách dále střídaly, o pár decimetrů nevyšlo přehození horaždovického brankáře Petru Bulínovi, na druhé straně hasil vyloženou šance Judy reflexním zákrokem brankář Bodurka a o pár minut později chyběly centimetry ve skórování pracovitému Naušovi. Bojovný fotbal dál produkoval šance na obou stranách a brankáři si nemohli stěžovat na nedostatek práce. 

Druhý poločas plný zvratů

Úvod do druhého poločasu byl pro Kralovice noční můrou, hráči ve středu pole byli myšlenkami nejspíše ješte v kabinách a jen sledovali rychlý průnik horažďovických útočníků, kdy se přímo po rozehrávce na několik doteků dostali z levé strany až před Bodurku, který neměl z blízka žádnou šanci střele Bočka zabranit. To zdaleka nebylo vše, Horažďovice byly na koni a nátlakovou hrou trápily obranu Kralovic, která po rychlém a laciném gólu nebyla vůbec v dobrém rozpoložení. Převaha hostů vyústila až v panaltovou situaci, když Vlk skluzem trefil trochu zbytečně u rohu vápna horaždovického Formana a sudí musel po právu ukázat na značku ve vzdálenosti 11 metrů. Bodurka sice penaltu vyrazil, ale Naušovi se jí podařilo do sítě dorazit a Horažďovice už vedly 1:3. Dostatečná facka v podobě třetí branky Kralovice probrala a o poznání zvýšily aktivitu. Předzvěstí obratu bylo vyloučení Stulíka, který se v rozmezi osmi minut vykartoval na Marešovi. Početní výhodu hned čtyři minuty po jeho předčasném odchodu do kabin využil ke snížení na 2:3 Martin Bulín, který se nejlépe zorientoval v nepřehledné situaci před brankou. O tři minuty později byl faulován ve vápně kralovický Lavička, sám se postavil k penaltě a zařídil s jistotou vyrovnání na 3:3. Dva slepené góly vyburcovaly Horaždovice, které i v deseti zatápěly kralovické obraně, ta navíc kupila zbytečné chyby a něvěděla si rady s rozehrávkou. Domácí přežily několik hodně nebezpečných situací ve vlastním vápně a nakonec se staly šťastnějším týmem. Tři body jim nabídnul laxní přihrávkou na vlastního brankáře kapitán Horažďovic Janouškovec, kterou nepohrdnul útočník Lavička a obstřelil Macouna na konečných 4:3. Nic na tom nezměnil ani přímý volnýk kop Horaždovic v sámém závěru, kdy dokonce zvonila tyč za Bodurkou.   



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Miloš Boř: „První půle byla vyrovnaná, šance byly na obou stranách. Nám se podařil vstup do druhého poločasu, měli jsme vyhrát, měli jsme spoustu šancí. Byli jsme pak v závěru lepší i v deseti, ale bohužel platilo klasické "nedáš-dostaneš.“



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , M. Pecka [-] , M. Bulín [-] , V. Ježek [-] , M. Horyna [-] (77. J. Koudele [-] ) , J. Mareš [-] , F. Volín [-] , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] (88. R. Pařík [-] ) , P. Bulín [-] (68. M. Zeman [-] )

FK Horažďovice
D. Macoun [-] - J. Forman [-] - M. Šašek [-] (85. M. Boř [-] ) , T. Jůda [-] , M. Šafanda [-] , J. Janouškovec [-] , O. Chod [-] - M. Forman [-] , J. Nauš [-] - J. Boček [-] , O. Stulík [-]

ŽK: 7. M. Pecka , 31. J. Lavička - 53. O. Stulík , 56. M. Šafanda , 87. O. Chod . ČK: 61. O. Stulík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kohout Miroslav - ČERNÝ Tomáš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.