Černice konečně uspěly, odnesly to Kralovice!


Branky


23. P. Mlnařík (p.) , 49. R. Nádraský - 24. M. Bulín , 54. V. Ježek
0

Ufff, to bylo čekání, ale Černičtí to zvládli a konečně si mohou dopřát vítězný pokřik. V dramatickém utkání dnes v dohrávce prvního jarního kola vyzráli po penaltách na Kralovice. Černice si tak zopakovaly si scénár z prvního podzimního kola, kde penalty proti Kralovicím také ovládly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cestu za vydřeným vítězstvím odstartovala penalta

Po úvodní oťukávání obou týmů se prostřídalo několik méně nebezpečných šancí na před oběma brankáři, ale zápasu přinesla spád až penalta ve 23. minutě, kdy kralovický brankář Šott byl u míče v závaru před svojí brankou pozdě a srazil zbytečně u brankové čáry utočníka Černic. K penaltě se postavil kapitán Petr Mlnařík a poslal bezpečně míč do sítě. Jenže domácí se z vedení moc dlouho neradovali. Hned o minutu později bylo srovnáno, po křídelní akci a stříleném centru Martina Bulína se dostal míč až před bránku, kde ho před dotírajícím Marešem uklidil v tísni do vlastní sítě obránce domácích. Utkání pokračovalo ve velice ostrém duchu a hlavní rozhodčí Čermák měl co dělat, aby ho udržel pod kontrolou. Ve vyhroceném prvím poločase ještě několik šancí Kralovic zneškodnil Daněk, který býl jistý i při sbíraní centrovaných míčů. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

 

 

I po pauze se hra rozproudila až po gólu domácích

Druhý poločas opět začal vlažněji a "nakopnout" ho musela opět až branka domácích. Sudí Čermák odpískal přísný volný kop na boční hranici pokutového území. Kralovická obrana nechala nepokrytého Radka Nádraského, který hlavou dopravil míč za záda Šotta a bylo to 2:1 pro Černice. Stejně jako v prvním poločase se hosté po brance probudily a nastěhovali se více před brankáře domácích, který nejprve podržel svůj tým zneškodněním dvou velice slibných šancí Kralovic, ale proti dělovce Václava Ježka z 54. minuty, který napálil z 25 metrů odražený balon parádně k tyči, už byl krátký, 2:2.

Obě mužstva měla do konce utkání několi šancí zvrátit v normální hrací době vývoj ve svůj prospěch. Zatímco domácí ale svoje akce mařili nepřesnými finálními přihrávkami, na druhé straně Daněk nejdříve reflexivně nohou vytáhl šanci Mareše, následně pokryl přiležitost Lavičky a když si na něm vylámal zuby i Bulín, šlo se na penaltový rozstřel.

Desátá série rozhodla, Kralovické trápení v penaltách pokračuje

Kralovice měly při penaltách třikrát "matchball" a šanci zlomit jejich letošní prokletí. Jenže Volín a Koudele neměli přesnou mušku a pro hosty to znamená pokračování smolné série, když tentokrát nestačili na Černice, které až v desáté sérii vydolovaly bonusový bod.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Daněk Zdeněk: „Vydřené vítězství, ale počítá se. Dnes nás hodně podržel brankář.“

TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: "Probudili jsme se vždycky až po inkasovaném gólu, to je na body z venkovního hřiště prostě málo, ať hrajete s kýmkoliv. K penaltám už se snad ani vyjadřovat nebudu, konečně to vypadalo na prolomení krize v naší neoblíbené disciplíně, ale místo toho jsme bod navíc Černicím doslova věnovali. Utkání jsme každopádně měli rozhodnout už během devadesáti minut, to je hlavní přičina ztráty dvou bodů."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - DUDA Václav, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.