Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice bojovaly marně


Branky


0

Statečný boj vehlovických fotbalistů neskončil happy endem. Vysoká totiž nakonec dokázala udržet vypracovaný náskok a poslala tak svého soupeře jen těsně nad sestupovou propast.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vilda skóruje už ve 2. minutě

Ne úplně nejsilnější sestava přijela k zápasu v dresech Vysoké. Šanci v sestavě dostali i hráči, kteří dosud nedostávali tolik příležitostí, včetně brankáře Hamáčka, který tentokrát dostal příležitost v poli. Jeho místo zaujal Vosmík a v poli se objevili například Douděra či David Řízek. I přesto ale úvodní minuty vyšly mnohem lépe hostům, kteří šli do vedení již po dvou minutách hry. Hosté sami však dali Vehlovicím příležitost k vyrovnání, když nepovedenou malou domů ve 12. minutě vystihnul Ivo Přáda a vyrovnal na 1:1. Zbytečná chyba a ztráta vedení ale neměla na hru Vysoké vliv a hosté byli lepším celkem. Ve 20. minutě si navíc vzali vedení zpět zásluhou Kettnera a o pět minut později už vedli 1:3, jelikož v síti skončila tečovaná střela T. Skopky. Vedení hostů mohlo být ještě vyšší, ale další šance zůstaly nevyužity.

 

Další rychlý gól Vysoké

Pokud domácí v kabině spřádali plány na obrat, mohli je roztrhat prakticky okamžitě po úvodním hvizdu sudího Slavkovského. Byl to totiž opět hostující Vilda, kdo se trefil a zvýšil na rozdíl tří branek. Na to ovšem Vehlovičtí dokázali rychle zareagovat, když se prosadil Chorvát střelou z dálky a snížit na 2:4. Hostující sestavě, která hrála bez možnosti střídání, poté začaly evidentně docházet síly a převaha se přesunula na domácí stranu. Vyplynul z toho také druhý gól Chorváta, který v 74. minutě dostal domácí na dostřel. I nadále se Vehlovičtí tlačili za vyrovnáním a ziskem důležitých bodů v boji o záchranu, což se jim mohlo povést těsně před koncem, kdy se před brankářem objevil Feigl, hostující gólman ale stačil míč tečovat na tyč a rozhodl tak o zisku všech bodů pro Vysokou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Je vidět, že hráči už toho mají plné zuby a dohrávají sezónu z posledních sil a podle ostatních výsledků a vývoji v B-třídě už se asi jen těžko udržíme.




Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - J. Najman [-] , J. Novák [-] , J. Vališ [-] , J. Mašek [-] - P. Vihan [-] (55. L. Líman [-] ) , I. Přáda [-] , P. Procházka [-] (89. M. Rebro [-] ) , V. Přáda [-] - L. Feigl [-] (83. M. Novák [-] ) , D. Chorvát [-]

FK Vysoká
V. Vosmik [-] - R. Finkous [-] , D. Řízek [-] , S. Hamáček [-] , J. Douděra [-] , J. Čermák [-] , M. Kettner [-] , J. Vilda [-] , T. Skopka [-] , T. Vodička [-] , P. Malák [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - PIXA Josef, KUDRNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.