Taktická bitva ve Veltrusech gól nenabídla


Branky


0

Prakticky o 6 bodů se hrálo ve Veltrusech a předváděná hra tomu také odpovídala. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu, což se podařilo dokonale a zápas tak dospěl až do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Typický záchranářský souboj se odehrál ve Veltrusech, kam zavítali fotbalisté Obříství. Od utkání se zřejmě nedal čekat žádný velký fotbalový koncert a očekával se spíše boj a taktická bitva. Přeci jen, body jsou v této fázi soutěže to nejdůležitější, o co se hraje - zvláště v situaci obou zúčastněných týmů. Fotbalové kvalitě a tempu hry příliš nepřidalo ani první letošní horko, a tak se opravdu od začátku nehrál pohledný fotbal. Domácí se opírali o schopnosti svých rychlých útočníků Dinky a Kubaty, kteří mnohokrát zle zatopili poslepované sestavě hostů, ta ale nakonec s vypětím všech sil v průběhu první půle neinkasovala. Na druhé straně se zrodila jedna stoprocentní šance, proti které však znamenitě zasáhl Nádeník v brance a nedopustil tak změnu stavu. Více první půle nenabídla, a tak se šli hráči zchladit do kabin za bezbrankového stavu 0:0. 

Brankáři i nadále kralují

 

Do druhé půle už v domácím dresu nenastoupil Soudský, kterého nahradil Podskalský, žádný efekt pro hru to ale nemělo. Hra se možná malinko rozhýbala, žádné velké manévry se ale ani po poločase nekonaly. Ani jedna obrana nechtěla udělat chybu, což se dařilo. Více střeleckých pokusů měli na svém kontě zřejmě hosté, naráželi ale opět na skálu v podobě bezchybného brankáře Nádeníka. V samotném závěru pak mohli strhnout výhru na svou stranu domácí, avšak také brankář Král na druhé straně prokázal kvalitu a příležitost bez milosti zlikvidoval. Šlo se tak na střelbu pokutových kopů, jejichž úvod domácím vůbec nevyšel, když hned první dva střelci selhali. Rozhodnutí tak mohlo padnout už ve čtvrté sérii, Vrábel ale nedal. Zodpovědnost do rozhodující série tak na sebe vzal náhradní brankář Novák (dnes střídající do pole) a byl úspěšný! Dva body tak mají pro fotbalisty Obříství cenu zlata.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Po minulých zápasech nás trápí mnoho zranění, někteří hráči museli do práce a ve 13 hodin se ještě další dva hráči omluvili pro bolesti zubů. V tu dobu jsem měl k dispozici pouze 10 hráčů, a tak začal boj s mobilem a nakonec vše dobře dopadlo. Je vidět, že kluci vytvořili dobrou partu a mají stejný zájem o fotbal, protože všichni oslovení zranění hráči byli ochotni přijet. Nakonec jsme měli 5 náhradníků - jeden zcela zdravý, jeden začínající po dlouhodobém zranění, jeden se zraněním, jeden po operaci a předseda. Hlavně ten si oddechl, že nemusel v tom vedru na hřiště. I na hřiště museli někteří se zraněním, ale nakonec zápas zvládli a získali jsme dva důležité body.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - REMENEC Lubomír, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.