Pištín překvapivě vyloupil Žabovřesky


Branky


0

Domácí hráči Žabovřesek hostili na svém hřišti tým Pištína. Žabovřesky poslední tři zápasy nevyhrály a ideálním soupeřem na tří bodový zisk byl tým Pištína. Hosté totiž v celé soutěži dokázali bodovat jen ve dvou zápasech, jinak se pokaždé vraceli s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl i vyrovnané skóre

Do utkání lépe vstoupili domácí hráči, ale z počátečního tlaku, který si dokázali vytvořit, se žádná šance neurodila. První, kdo si vytvořil gólovou příležitost, byl hostující Vávra, který po přihrávce Kubeši orazítkoval ze dvou metrů pouze břevno Mádlovy branky. Pár minut po velké šanci hostů se blýskl brankář hostů Žák, když vytěsnil nad branku povedenou ránu domácích. Poté Čapek z pravé strany centroval, míč se po teči obránce dostal k Vávrovi, který z otočky mířil vedle. Střelou do brankové konstrukce odpověděli i domácí hráči, když Lapeš orazítkoval břevno. Za dalších pět minut se ocitl sám před brankářem Kubeša, ale ani on nedokázal Mádla v domácí brance překonat. Ke konci první půle měli spíše míč na kopačkách hosté, ale v první půli se už nic vážnějšího nestalo, a proto si na velké šance diváci museli počkat až do druhé půle.  

V závěru zápasu udeřil překvapivě Pištín

Tak jak začala první půle, pokračovala i druhá půle. Domácí měli velkou šanci, a to po střele Formánka se dostal k míči domácí Vácha, který nasměroval balon pouze břevno. Pišťínský  Vávra se dostal do další brankové příležitosti po rozehrání přímého kopu, ale jeho rána opět zůstala jen u označkování horní brankové konstrukce domácího brankáře. O chvilku později se do zakončení dostal domácí Formánek, ale jeho střela olízla tyč Žákovy branky. Domácím zřejmě docházely síly a ze své poloviny se dostávali pouze odkopy, které bez větších problémů sbírala obrana Pištína, která fungovala velmi dobře. Po závaru v pokutovém území domácího týmu se dostal míč ke Koňárikovi, který z metru trefil pouze brankáře Mádla, míč se následně odrazil ke  Kučerovi, který trefil pouze břevno domácí branky. Na brankové konstrukce to bylo 3:3, ale branek se diváci stále ne a ne dočkat. Tlak hostů z Pištína ještě víc sílil, jen tomu chyběla branka. V 83. minutě po pěkné akci Kubeši s Vávrou na levé straně  se míč dostal až ke  Koklarovi, který tvrdě vystřelil a míč se od břevna odrazil do brány. Domácí ke konci zápasu chtěli urvat aspoň bod, ale bohužel menší závar ke konci jim nic nepřinesl. V zápase se už nic nestalo, a proto tři body putují překvapivě ale zaslouženě do Pištína.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (hráč): "Hrál se vyrovnaný zápas. Na obou stranách bylo zvonila několikrát branková konstrukce. Utkání rozhodla povedená střela hostí v závěru zápasu. Škoda, že máme v závěru sezony takovou marodku, věřím, že kdybychom byli v plné sestavě Pištín jsme porazili. Na kdyby se, ale nehraje a za druhý poločas jsme si prohrát zasloužili."

FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Musím za tento zápas poděkovat všem hráčům. Před zápasem jsme měli malinko problémy se sestavou, když nám vypadla stoperská dvojice. Řekl bych, že všichni to odmakali víc než na sto procent. První půle byla docela vyrovnaná, ale druhou půli jsme domácí tým jasně přehráli a zaslouženě vyhráli, i když jsme potřebovali na ten gól hodně šancí. Těžko bych měl někoho jmenovat za nejlepšího hráče od nás, protože všichni od brankáře po útočníky hráli dobře. Kluci říkali, že může označit tak maximálně kopyto zápasu Vávru, který trefil dvakrát břevno, kdy hlavně to první bylo více než tisíciprocentní šance."



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - L. Formánek [-] , J. Lapeš [-] , J. Pilný [-] , V. Vácha [-] , M. Vašíček [-] , M. Jokl [-] , J. Hüttner [-] , K. Drmota [-] , J. Hála [-] , T. Hála [-]

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - M. Šťastný [-] , V. Šíma [-] , F. Bezpalec [-] (46. L. Hromádka [-] ) - J. Čapek [-] , F. Petráš [-] , M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] - E. Kubeša [-] , M. Koklar [-] , V. Vávra [-]

ŽK: 53. M. Koklar .
Hráči zápasu: M. Mádl - V. Vávra , M. Koklar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KANTOR Tomáš (N), VRBA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.