Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub doma padl podruhé za sebou, tentokrát si odvezly body Chrášťany


Branky


0

V 15. kole III. třídy skupiny A hostil Černý Dub na domácím hřišti hráče Chrášťan. Domácí hráči minulé kolo dlouho zatápěli vedoucímu týmu tabulky Týnu B, ale na body to nakonec nestačilo. Reparát chtěli složit toto kolo s Chrášťany. Hosté na jaře čekají na první výhru a tabulka kolem nich v boji o medailové umístění, se značně vyrovnala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrášťany rozhodly zápas během první půle

Přítomní diváci nemuseli na branku dlouho čekat, už ve 3. minutě dostal Svatoš balon přes Vaňače, který balon podskočil a střelou kolem Trnky poslal Chrášťany do vedení. 0:1. Po obdrženém gólu, se hra domácích zvedla a dostávala Chrášťany pod tlak. Ve 12. minutě našel Vaňač krásnou ulicí Karafiáta, který na míč nedosáhl a ten skončil v náručí brankáře. Ve 23. minutě vybojoval Kapoun na středu balón, narazil Šverclovi, který mířil nepřesně. Ve 25. minutě střela Karafiáta těsně minula pravý horní roh. Ve 30. minutě dostal hostující brankář Lhotka přihrávku od jednoho z obránců, míč si špatně zpracoval a přibíhající Schneider, zkoušel lob přes brankáře, ten ho ovšem vychytal. Lhotka si poté připsal ještě jeden zákrok, když zneškodnil střelu Schneidera a následnou dorážku poslal Karafiát do boční sítě. Hosté hrozili sice málo, ale za to účinně. V rozmezí dvou minut udělili domácím lekci z produktivity. Ve 37. minutě si na dlouhý aut Boháče naběhl Bahleda a krásnou ranou z první napálil míč pod břevno Trnkovy brány - 0:2. A za dvě minuty si na centrovaný míč Koňaříka naběhl Svatoš a svým druhým golem v zápase, zvýšil vedení Chrášťan na 0:3.

Černý Dub zlepšil koncovku, ale tříbrankové manko nesmazal

Druhý poločas se odehrával většinu času na kopačkách hráčů z Černého Dubu, kteří se neustále tlačili dopředu. Ovšem šance končili buď dlouhým odkopem Chrášťanských nebo střelou vedle brány. Nakonec se domácí hráči přece jen dočkali. V 66. minutě snížil Frdlík na 1:3. O pár minut později, se domácí mohli radovat podruhé, ovšem Lieblovo branka nebyla uznána kvůli odmávanému ofsajdu. V 75. minutě byl ve vápně faulován Schneider, míč si postavil Liebl a po vzoru Sergia Ramose, jej poslal směr oběžná dráha. Kontaktní branka přeci jen přišla. V 82. minutě se k odraženému míči dostal Liebl a levou nohou trefil míč k pravé tyči. 2:3. Více však už domácí hráči nestihli a tři body si odvezli domů velmi produktivní hráči Chrášťan.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. (hráč): "Produktivita jak má být, 4 střely na bránu z toho 3 góly. Chrášťany si za výkon nezasloužili možná ani bod, ale na to se bohužel nehraje. Naopak naši hráči, se trápí jak s proměňováním šancí tak i se střelbou kdy z nějakých 12 střel se trefíme pouze 4 krát na branku. Je třeba dát hlavy vzhůru, zbývá ještě spousta zápasů!"

TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "Po zprávách z minulého týdne, kdy v Dubu hrálo týnské béčko, jsme věděli, že si na úvodní tlak domácích musíme dát velký pozor. Vstup do zápasu nám vyšel na jedničku a šli jsme brzy do vedení. Domácí pak hrozili z rohů a standardních situací, ale do největší šance se dostali paradoxně po naší chybě. Naštěstí brankář Lhotka společně se stoperem Jedličkou vše napravili. V závěru poločasu jsme v rychlém sledu přidali dvě branky a do šaten šli s komfortním náskokem. Ve druhém poločase jsme chtěli vedení navýšit, ale domácí obrana fungovala velmi dobře. Postupem času jsme zbytečně polevili a pustili domácí zpět do zápasu. Nejprve domácí snížili, poté neproměnili pokutový kop, ale v závěru dokázali vstřelit kontaktní branku. Těsné vedení jsme, ale udrželi a vezeme si z Dubu cenné tři body."



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - V. Vaňač [-] (43. R. Mičan [-] ) , R. Hojda [-] , J. Krcho [-] (85. R. Tůma [-] ) , P. Kuba [-] - M. Liebl [-] , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] (47. M. Novotný [-] ) - D. Schneider [-] , V. Karafiát [-] (57. M. Frdlík [-] ) -

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Jedlička [-] , P. Suchan [-] , P. Koňařík [-] , V. Mach [-] - O. Bahleda [-] , J. Kremsa [-] (76. P. Matějka [-] ) , M. Boháč [-] - P. Svatoš [-] (64. R. Drozd [-] ) , J. Vomáčka [-] , K. Jirásek [-] -

ŽK: 41. P. Suchan , 80. M. Boháč .
Hráči zápasu: D. Schneider - P. Svatoš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - BERAN Václav (N), BOHÁČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.