Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy si hladce poradily s Roudnicí


Branky


0

Nepolisy se začátku zápasu kráčely vstříc tříbodovému zisku, který potvrdily výhrou 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní přístup domácích

Domácí Nepolisy vstoupily do zápasu správnou kopačkou a během prvních desítek minut se dostali k několika zajímavým příležitostem, které však i za přispění roudnického gólmana Miroslava Hopka zůstaly nevyužity. Slabou chvilku si ale hostující brankář vybral na konci poločasu. Napadající útočník Jaroslav Vaníček donutil svým presinkem hostujícího gólmana k chybě, a Nepolisy se tak dostaly do vedení 1:0. O tři minuty později se domácí mohli radovat podruhé. Ve čtyřicáté první minutě poslal kapitán René Chaloupka centr od rohového praporku do vápna, kde si míč našel Radek Zámečník. Po přesné hlavičce domácího obránce se síť za roudnickým gólmanem rozvlnila podruhé. Nepolisy si tak do kabin odnesly nadějné vedení 2:0. 

Nepolisy navyšují skóre

Ve druhém poločase se hosté snažili s výsledkem něco udělat. Nepolisy lehce povolily otěže, které přesto držely sebevědomě ve svých rukou. Roudnice si tak vytvořila převahu v držení míče, její kombinace se ale omezovala pouze na střed hřiště, samotné domácí vápno bylo pro hostující fotbalisty zakleté. Díky ofenzivním snahám Roudnice se pro domácí fotbalisty otevíraly možnosti rychlých brejků. V šedesáté sedmé minutě se prohnali otevřeným oknem v obraně Roudnice a díky brance               Tomáše Hanuše se dostali do třígólového vedení. Další inkasovaná branka snižovala hostům sebevědomí i naděje na případné zdramatizování zápasu. O čtyři minuty později proto mohl čtvrtý gól Nepolis přidat záložník Petr Mizerík. Za stavu 4:0 se rozhodnuté utkání dohrávalo. V posledních minutách stihly oba týmy skóre ještě kosmeticky upravit – v osmdesáté třetí minutě zaznamenali hosté čestný gól díky trefě Lukáše Holuba, o pět minut později ale domácím vrátil čtyřgólový náskok kapitán René Chaloupka. Nepolisy porazily Roudnici jasně 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Trápení nad našimi zahozenými tutovkami v prvních třiceti minutách ukončil po důrazu Jardy Vaníčka hrubou chybou gólman hostí. Tři minuty nato posadil milimetrový roh kapitán Renda Chaloupka na hlavu Radka Zámečníka a do kabin jsme šli s dvougólovým vedením. Druhý poločas jsme kontrolovali soupeřovy pokusy o tlak, které většinou končily na hranicí velkého vápna. Po sedmi měsících po zranění odehrál s přehledem svůj první ostrý soutěžní zápas Michal Masák.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - D. Šustr [-] , R. Chaloupka [-] , P. Pilař [-] (34. J. Vaníček [-] ) , M. Masák [-] (74. T. Marek [-] ) , M. Ullmann [-] (80. R. Hanuš [-] ) , R. Zámečník [-] - P. Mizerík [-] , J. Lihan [-] , T. Hanuš [-] - L. Pánek [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - J. Brendl [-] , M. Novotný [-] , Z. Mikan [-] (63. J. Novotný [-] ) , L. Koutník [-] - J. Krejcar [-] , J. Koblížek [-] (72. D. Koutník [-] ) , T. Vlasák [-] , J. Tomeš [-] (57. V. Pospíšil [-] ) , G. Bendig [-] - T. Kučera [-] (78. L. Holub [-] ) -

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - KUBIŠTA Josef, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.