3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:45

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A je hotovo! Chuderov je vládcem fotbalové I.B třídy!


Branky


0

Vedoucí tým tabulky se dlouho trápil s Unčínem, nakonec rozhodl v samotném závěru.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unčín dorazil na Ústecko pouze ve dvanácti lidech

Fotbalisté Chuderova měli před utkáním jednu jistotu. Pokud by porazili Unčín, zajistili by si bez ohledu na další výsledky kolo před koncem prvenství v soutěži. Unčínský nováček jakoby na konci soutěže ztrácel dech. Z klidného středu tabulky se propadl k pásmu sestupu. Navíc podzimní vzájemný duel se mu nepovedl, když doma prohrál 0:2. Hosté dorazili pouze z dvanácti hráči, naopak domácí se představili přeci jen v ideálnější sestavě, než tomu bylo v posledních zápasech. Lépe do utkání vstoupil domácí kolektiv, který si od prvních minut vynutil převahu. Domácí Bakiu, který se do branky vrátil po zranění, ale musel vytasit proti ráně Sršně bravurní zákrok. Na druhé straně zase prokazoval svůj um zkušený Rouček. Bezbrankový stav domácí zaslouženě prolomili v 38. minutě. Mikšovského překonal hlavičkující Jouza, nejlepší střelec domácích dostal až příliš mnoho prostoru.

Hosty zlomil diskutabilní moment

Prvních patnáct minut druhého poločasu patřilo Unčínu. Ten se dočkal spravedlivého vyrovnání v 66. minutě, když Sršeň využil laxní domácí obrany a dal na 1:1. Chuderov pak opět převzal taktovku. Jedna trefa mu nebyla uznána kvůli postavení mimo hru, pak Unčín zachránilo břevno. Čtyři minuty před koncem Frolík "vyrobil" penaltu. Tu sudí odpískal, jenže vzápětí poslal míč při pokračující akci do branky Gabriel. A hlavní rozhodčí záhy ukázal na středový puntík. Unčínské protesty byly marné, hosté navíc vzápětí inkasovali potřetí, razítko na chuderovské vítěztví dal Vrbíček. Chuderov tak má kolo před koncem na druhý Heřmanov náskok pěti bodů a je jistým vítězem soutěže. Podle našich informací se ale do I.A třídy příliš nehrne. Lídr soutěže zakončí sezónu utkáním v Chlumci, Unčín, který se i přes porážku zachránil, doma hostí Trmice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Bylo to utkání, kde byly šance na obou stranách. Kromě patnácti minut druhého poločasu jsme měli utkání pod kontrolou, zaslouženě vyhráli a udělali poslední krok k vítězství v soutěži."

TJ Sokol Unčín
František Frolík, záložník/obránce TJ Sokol Unčín: "Škoda posledních minut, kde byly k vidění docela ošemetné situace. Ale díky porážce Tisé jsem zachráněni. Říká se, že druhá sezona bývá těžší než ta nováčkovská, na druhou stranu budeme zkušenější a určitě svou kůži nedáme zadarmo."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] (77. P. Kubálek [-] ) - R. Moučka [-] , J. Rohlík [-] , D. Žárský [-] (61. J. Jarošík [-] ) , M. Rohlík [-] - M. Protschke [-] (46. S. Vosyka [-] ) , P. Fousek [-] , Z. Zvonek [-] , F. Guttmann [-] - M. Jouza [-] (73. M. Vrbíček [-] ) , M. Gabriel [-]

TJ Sokol Unčín
V. Mikšovský [-] - M. Sém [-] , F. Frolík [-] , M. Olexa [-] (61. B. Liner [-] ) , D. Sém [-] , J. Soukup [-] - M. Hendrych [-] - M. Novotný [-] , M. Pokorný [-] , O. Sršeň [-] - M. Kašík [-]

ŽK: 33. M. Rohlík , 57. M. Jouza , 84. M. Gabriel - 57. M. Sém , 59. M. Pokorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doubek Tomáš - ŠMÍD Jiří, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.