0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov konečně zabral venku, Unčín může mít starosti


Branky


0

Tým od Ploučnice předvedl velmi dobrý výkon a zaslouženě vyhrál 3:0!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unčín v prvním poločase herně vyhořel

Hledat favorita v utkání Unčín - Benešov bylo poměrně těžké. Domácí jsou na umělé trávě v Krupce, kde hrají domácí zápasy, hodně nevyzpytatelní. Hosté se ke konci soutěže začali scházet a předvádějí hlavně doma velmi dobré výkony. Ale chtělo to bodovat i na půdě soupeře. Na podzim zvládl vzájemný duel lépe Benešov, který doma zvítězil 2:0. Od začátku byl Benešov lepší, měl větší chuť, vyhrával souboje a dostával se do šancí. A hned dvě proměnil. První trefa přišla v 8. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal k míči Knespl a nedal Roučkovi šanci. Ve 34. minutě přišel druhý benešovský direkt. Po rychlém úniku sklapla domácí ofsajdová past, ale naprázdno. Na Roučka tak pelášil Polanský, který se v koncovce nemýlil. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2, benešovské vedení mohlo být i vyšší.

Benešov měl pevnou defenzivu

Po změně stran Unčín přeci jen přidal a dostal se do tlaku. Ovšem hosty zdobila pevná a dobře pracující defenziva. Postupem času byli domácí více nervózní a minutu před koncem je Benešov dorazil. Hosté se dostali do brejku a Roučka potřetí překonal Daniel Marek. Tento výsledek tak ještě více zamotal situaci v tabulce. Benešov po druhém vítězství v řadě poskočil na deváté místo a má 36 bodů. Unčín má jen o bod méně a spadl na desátou příčku. A co další kolo? Benešov hostí na domácím hřišti Chlumec, Unčín čeká boj na hřišti prvního Chuderova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
František Frolík, obránce TJ Sokol Unčín: "Je až trestuhodné, že v žádném domácím utkání v jarní části sezony jsme nevedli. To, co jsme předváděli v první polovině, moc společného s fotbalem nemělo. Soupeř byl ve všech ohledech lepší. Měl větší chuť, vyhrával souboje, dostával se do šancí, z nichž dvě dokázal proměnit."




Sestavy


TJ Sokol Unčín
K. Rouček [-] - M. Sém [-] , J. Soukup [-] , V. Srp [-] , D. Toncar [-] (51. B. Liner [-] ) , D. Sém [-] , M. Olexa [-] - M. Hendrych [-] - M. Novotný [-] , M. Pokorný [-] , O. Sršeň [-] (51. F. Frolík [-] ) -

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Polanský [-] , V. Verbíř [-] , R. Kolář [-] , A. Pop [-] (46. M. Sihelník [-] ) , D. Marek [-] , R. Horvát [-] , L. Knespl [-] , M. Hora [-] , P. Ondrejkovič [-] , K. Pařízek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Teska Miroslav - PROVAZNÍK Adam, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.