3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov doma nedal Čechii žádnou šanci


Branky


8. A. Pop , 68. A. Pop , 80. D. Mottl
0

Tým od Ploučnice si vytvořil opět velkou porci šancí. Proměnil jen tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Návrat Popa je hodně znát

Na hřišti v Benešově nad Ploučnicí se potkaly dva týmy, které měly před vzájemným duelem shodně 27 bodů. Už na podzim slavil Benešov, který po bezbrankové remíze zvládl v Horním Podluží lépe pokutové kopy. Herně jsou na tom aktuálně určitě lépe benešovští fotbalisté, hostům scházel klíčový záložník Bulejko. Od začátku se hrálo prakticky na jednu branku. Domácí si vytvářeli jednu šanci za druhou a byli rozhodně aktivnější. A poprvé se domácí fanoušci radovali po osmi minutách. Daniel Marek předvedl parádní křídelní akci, kdy zatáhl umě balón, předal ho před branku Popovi, který překonal Hoffmanna střelou na zadní tyč. I poté měl Benešov další příležitosti, jak navýšit skóre. Ale ze žádného gólového mráčku nezapršelo. Horní Podluží hrozilo ze standardních situací, ale ani z jedné brankář Minařík neinkasoval.

Benešov dlouho čekal na gólovou pojistku

Ani druhý poločas nepřinesl výraznou změnu. Domácí nadále kontrolovali hru a bylo jen otázkou času, kdy své vedení navýší. Druhá branková situace se narodila v 68. minutě. A znovu u toho byl navrátilec do sestavy Aleš Pop. Velkou práci u této trefy odvedl Jaroslav Jäger. Ten nejprve vybojoval míč, narazil si ho a mířil sám na branku. Místo střely však našel lépe postaveného Popa, který dával prakticky do prázdné svatyně. A v 80. minutě přišel třetí benešovský zásah. Po skrumáži přišel centr z levé strany. Míč se dostal k Mottlovi, který si ho zpracoval na prsa a ranou k tyči uzavřel na konečných 3:0. Čechie si žádnou vyloženou šanci nevytvořila a zaslouženě prohrála. Benešov tak zvýšil své konto na 30 bodů a je devátý. Horní Podluží je jedenácté a zůstalo na 27 bodech. Benešov jede v dalším kole jede na půdu posledních Dobkovic, Horní Podluží doma vyzve první Chuderov.



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Byl to prakticky stejný zápas, jako před týdnem v Tisé. Opět jsme měli řadu vyložených šancí. Ale tentokráte kluci hned tři proměnili. Navíc jsme udrželi čisté konto, takže obrana, v čele s Krédlem, zaslouží velkou pochvalu. Naše vítězství bylo naprosto zasloužené."




Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - L. Krédl [-] , R. Kolář [-] , J. Jäger [-] , D. Marek [-] , D. Mottl [-] , R. Horvát [-] , A. Pop [-] (86. J. Polanský [-] ) , P. Ondrejkovič [-] , K. Pařízek [-] , J. Staněk [-]

TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - M. Bužík [-] (81. M. Vavrinec [-] ) , L. Peleška [-] , M. Petružálek [-] (75. L. Ledvinka [-] ) , L. Sobota [-] - M. Boštík [-] - L. Dančo [-] (75. M. Krajčovič [-] ) , J. Chaloupecký [-] , P. Bandas [-] , D. Čech [-] , A. Kalista [-] (60. T. Kovač [-] )

ŽK: 27. P. Ondrejkovič , 78. D. Mottl - 56. A. Kalista .
Hráči zápasu: A. Pop , L. Krédl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novotný Jaromír ml. - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.