Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:45

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A dost! Heřmanov zastavil vítěznou sérii Chuderova


Branky


0

Diváci viděli velmi pěkný zápas, ve kterém padlo hned osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 45 minut ovládl Heřmanov

První Chuderov vyhrál dvanáct utkání v řadě a na domácí půdě byl proti Heřmanovu mírným favoritem. Hosté, hrající své zápasy ve Fojtovicích, se na jaře zasekli. Přesto zůstali v kontaktu s čelem tabulky. Od úvodu se hrál velmi pěkný fotbal, šance se střídaly na obou stranách. První dvě měl Chuderov, naštěstí pro Heřmanov brankově neudeřilo. V úvodní půli ale padaly branky pouze do domácí sítě. Běžela 12. minuta a přesný centr hlavičkoval Mataj do Bakia, který vyrazil před sebe a pohotový Betyár vrátil míč do brány - 0:1. Za čtyři minuty ke střele napřáhl Vlasák a Chuderov zachránila tyč. Ve 23. minutě se na pravé straně šikovně uvolnil Rojko. Ten přistrčil míč na volného Stehlíka a bylo to 0:2. Tři minuty před poločasem dostal nezjištnou přihrávku od Šturma Betyár, který potřetí opařil domácí publikum.

Gabriel se snažil, ale ani hattrick nestačil

Chuderov po změně stran změnil taktiku. Nepouštěl se do bezhlavých útoků. Svou hru zklidnil a snažil se Heřmanov rozebrat trpělivou hrou. Jiskřičku naděje vykřesal domácím Gabriel, který hlavou snížil na 1:3. Jenže heřmanovská odpověd na sebe nenechala dlouho čekat. Betyár si vyměnil míč s Rojkem, zvýšil na 4:1 pro Heřmanov a zakončil svůj hattrick. Přesto domácí sahali po vyrovnání. Nejprve totiž snížil na 2:4 Gabriel, ten samý hráč pak v 88. minutě dostal své barvy na dostřel. Domácímu kapitánovi přitom na hattrick stačilo 11 minut. Obrat se ale nekonal, tři body pro Heřmanov pečetil Rojko, který těžil z úniku a krásné přihrávce Betyára. Hosté tak zabrali v pravá čas a právě na první Chuderov ztrácí sedm bodů. Domácí i přes první jarní ztrátu nadále tabulce kralují. Na druhé Soběchleby mají aktuálně pětibodovou rezervu.



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Narazilii jsme na nejlepšího soupeře, který k nám v sezóně přijel. Hosté, kteří mají vynikající útočnou fázi, si v prvním poločase vytvořili hromadu šancí a dali nám tři góly. My naopak neměli nic. My začali hrát od 70. minuty, ale to bylo pozdě. Hosté vyhráli zaslouženě, atraktivní zápas si jistě užili i diváci."

TJ Heřmanov
František David, vedoucí TJ Heřmanov: "Bylo to svižné utkání, šance byly na obou stranách. My jsme Chuderov překvapili v prvním poločase. V tom druhém změnili taktiku a více nám zatápěli. Ale tři body nám už zůstaly."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - S. Vosyka [-] , J. Rohlík [-] , M. Kubík [-] (77. J. Jarošík [-] ) , D. Žárský [-] - Z. Zvonek [-] , M. Protschke [-] , F. Guttmann [-] , M. Gabriel [-] - M. Rohlík [-] , M. Jouza [-]

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - M. Šturm [-] , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-] - T. Vlasák [-] , R. Wenzel [-] , R. Rojko [-] , J. Mataj [-] - M. Betyár [-] , P. Líbal [-] - K. Stehlík [-]

ŽK: 31. M. Protschke , 39. M. Jouza , 55. M. Gabriel , 63. L. Bakiu , 83. J. Rohlík , 90. D. Žárský - 48. R. Wenzel , 79. M. Šturm .
Hráči zápasu: M. Gabriel - M. Betyár .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trojan Michal - TRÉGR Václav, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.