Chuderov dobyl Bynov a dál uniká všem soupeřům


Branky


0

Vedoucí tým tabulky vyhrál v Děčíně nad Unionem 2:0 a na čele má osmibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarošík dal domácím rychlý direkt

Lídr soutěže zmrazil domácí už v 7. minutě. Po rychlém autovém vhazování ve středu hřiště přišel nacvičený dlouhý míč do vápna na vysokého útočníka, kterého v tu chvíli hlídal nejmenší hráč Děčína Sejkora. Přirozeně neměl ve vzdušném souboji šanci a hlavičkující hráč předložil na malé vápno osamocenému Jarošíkovi, proti jehož střele z bezprostřední blízkosti neměl Jeřábek šanci. Jinak se hrál vyrovnaný fotbal bez vyložených šancí na obou stranách. Za zmínku stojí šance Sejkory a nebezpečná hlavička Eichelmanna.

 

Sedmé minuty se staly pro Union osudnými

Druhý zásah si hosté schovali opět do sedmé minuty po zahájení druhého poločasu. Série domácích chyb před vlastní střídačkou vyvrcholila faulem Bedrníčka, po kterém následoval přímý kop. Vysoký míč do vápna se snažil odvrátit Eichelmann, ale míč z jeho hlavy se dostal pouze mezi penaltu a velké vápno, kde ho nikdo z děčínských hráčů nedokázal odkopnout a znovu Jarošík skákavou šmudlou uklidil míč do naší brány. Jeřábek měl zakrytý výhled a nedokázal tak včas zareagovat. Od té doby se toho a hřišti moc nedělo, domácí spíše diskutovali se sudím a Chuderov tak vyhrál dvanácté utkání v řadě!





Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Skončila tak série osmi utkání v řadě, kdy jsme bodovali, což nás vytáhlo až na lichotivou čtvrtou příčku. Příští týden v Trmicích by tak nebylo od věci zahájit sérii novou, stejně úspěšnou."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - TRÉGR Václav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.