5:1
(3:0)
60. D. Marek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:45

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov se v prvním jarním zápase pomalu rozjížděl


Branky


25. M. Jouza , 35. F. Guttmann , 43. M. Gabriel , 69. T. Krnáč (p.) , 81. F. Guttmann - 60. D. Marek
0

Domácí favorit nakonec porazil Benešov nad Ploučnicí 5:1 a nadále vede celou tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov začal pěkně od podlahy

Úvod utkání patřil překvapivě hostům. Svěřenci Jana Polanského si za prvních dvacet minut vytvořili tři obrovské šance. Ale ani v jedné z nich se střelecky neprosadili. To Chuderov udeřil prakticky z první vážnější šance. K první brance se namotal Kratochvíl, který byl na hřišti po zranění Moučky pouhé tři minutky. Zkušený obránce vyslal do úniku Jouzu, který ze strany prostřelil Minaříka. V 35. minutě už to bylo 2:0, to se střelou z vápna prosadil Guttmann. A když dvě minuty před půli dorážel míč za Minaříka pohotový Gabriel, bylo prakticky po zápase.

Chuderov zvrat v utkání nepřipustil

Jiskřičku naděje vykřesali hosté po hodině hry, kdy na 3:1 snižoval Daniel Marek. Jenže za devět minut si domácí vzali zpět tříbrankový náskok, když pokutový kop proměnil Krnáč. Skóre sobotního zápasu pak uzavřel střelou k tyči Guttmann.



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Začátek nebyl ideální, tam jsme přežili dvě obrovské šance soupeře. Rozhodlo se po druhé a třetí brance, to už jsme hráli svou hru a byli lepším týmem. S výhrou 5:1 a třemi body jsem spokojený."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov nad Ploučnicí: "Hodně nás mrzí začátek, po dvaceti minutách jsme měli vést 3:0. Domácí pak udeřili z první akce, druhý gól, který byl velmi hloupý, nás zlomil. Po změně stran jsme sice snížili, ale na zvrat to nebylo."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - S. Vosyka [-] , R. Moučka [-] (22. R. Kratochvíl [-] ) , J. Rohlík [-] - P. Fousek [-] , M. Protschke [-] , D. Žárský [-] , F. Guttmann [-] - M. Rohlík [-] (86. M. Vrbíček [-] ) , M. Jouza [-] (46. T. Krnáč [-] ) , M. Gabriel [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Polanský [-] (69. V. Verbíř [-] ) , R. Kolář [-] , F. Kropáč [-] , J. Jäger [-] (80. M. Špringl [-] ) , A. Pop [-] , D. Marek [-] , L. Krédl [-] , R. Horvát [-] , M. Hora [-] (35. P. Ondrejkovič [-] ) , L. Knespl [-]

ŽK: 73. M. Gabriel - 69. J. Jäger , 84. F. Kropáč .
Hráči zápasu: S. Vosyka , F. Guttmann .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Evžen - BLÁHA Svatopluk, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.