L. Khun 31.
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

19.06.2016 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vysoká v posledních deset minutách otočila zápas s Provodovem


Branky


0

Po prvním poločase, kdy Vysoká prohrávala s Provodovem o gól, se domácí dostali do oslabení o jednoho hráče. Fotbalisté Vysoké zužitkovali svoji přesilovku až v posledních deseti minutách, kdy třemi góly rozhodli o své výhře 1:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodov se ujímá vedení

V prvních minutách se lépe pohybovali fotbalisté Vysoké, kteří se díky rychlému pohybu s balonem dostávali k centrovaným balonům. V šesté minutě hosté ve vápně Provodova nadvakrát hlavičkovali, gólman Libor Vacho si ale dokázal poradit. O čtyři minuty později propadl centr Dominiga Bohusze ve vápně Vysoké až k domácímu hráči, který měl dostatek prostoru, přesto se mu ale nepodařilo trefit míč přesně. Vysoká i nadále pokračovala ve svém poměrně vysokém tempu, jako první přesto skórovali domácí. Po půlhodině hry se Provodovu podařila přihrávka středem hřiště, díky které se do vápna dostal Lukáš Khun, a domácí záložník neměl s překonáním gólmana Milana Pavliše problém. Vysoké se ve zbytku poločasu dostala ještě k několika náznakům šancí, které přicházely po přihrávkách z křídelních prostorů, vyrovnat se ale hostům nepodařilo. První půle tak skončila těsným vedením Provodova 1:0. 

Vysoká v závěru otáčí

Důležitý moment zápasu přinesla padesátá minutě. Domácí Jiří Dvořáček nevybíravě fauloval Josefa Homolku a po svém zákroku viděl druhou žlutou kartu. Na hosty tak čekala přesilová hra, která měla trvat prakticky celý poločas. Vysoká se nadále snažila dostávat do vápna díky centrovaným balonům, takové přihrávky ale většinou sbíral domácí gólman Libor Vacho. Střelecké mlčení hosté přehlušili až deset minut před koncem. V osmdesáté první minutě se podařilo vyrovnat Tomáši Prorokovi, o čtyři minuty později hosté potvrdili svoji převahu podruhé a díky gólu Josefa Homolky se ujali vedení. V závěrečných minutách Vysoké nepřipustila žádná dramata a třetím gólem z kopačky Jaroslava Zákravského rozhodla o své výhře 1:3. 



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Na můj vkus trochu divočina, první půle od nás slabší výkon a vedení 1:0 domácích. V druhém poločase se projevila naše velká touha po vítězství, které nám zaručovalo čtvrté místo v krajském přeboru. Velké poděkování všem, kteří se na obrovském úspěchu Vysoké podíleli.

Sestavy


TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - K. Belák [-] , D. Pařízek [-] , L. Nejman [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] (46. T. Fiedler [-] ) , D. Bogusz [-] (55. R. Metzner [-] ) , P. Kratěna [-] , R. Goll [-] (85. L. Nožka [-] ) - J. Dvořáček [-] , L. Khun [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - D. Bohuslav [-] , T. Prorok [-] , P. Duben [-] , J. Jelínek [-] - P. Kafka [-] , M. Haken [-] , J. Pražák [-] (59. F. Hušek [-] ) , M. Ptáček [-] - J. Homolka [-] (90. J. Zákravský [-] ) , V. Bělka [-]

ŽK: 15. J. Dvořáček - 72. J. Pražák . ČK: 50. J. Dvořáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Průcha Petr - NOVOTNÝ Matěj, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.