6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:30

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín si snadno poradil s Novým Městem


Branky


25. T. Haken , 30. T. Klaban , 44. T. Haken , 60. T. Haken , 72. M. Miler , 77. M. Vacek
0

Fotbalisté Jičína pečlivě odměřili gólové příděly, které si připravili pro svého soupeře. V každém poločase domácí uštědřili svému soupeři třígólovou dávku a vyhráli 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se probouzejí ve druhé části poločasu

V zápase týmů, které měly již před utkáním své pozice v tabulce jisté, se dařilo mnohem lépe domácímu Jičínu. V úvodních minutách hrozili domácí po centrovaných balonech i průnicích skrze novoměstskou obranu, hostujícího gólmana Lukáše Holého ale nepřekonali. Nové Město se v ofenzivě připomnělo drzým lobem, který překonal domácího gólmana Michala Puše, spolu s ním ale přelétl i jičínskou branku. Skóre se poprvé měnilo ve dvacáté páté minutě. Obránce Jan Krykorka přihrál do šance Tomáši Hakenovi, který nezaváhal a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Po úvodní brance přidali domácí rychle i druhý zásah. Ve třicáté minutě se Tomáš Klaban prosmýkl na levé straně kolem novoměstského obránce a přesnou ranou k tyči prostřelil gólmana Lukáše Holého podruhé. Jičín díky dvěma gólům převzal veškerou útočnou iniciativu a nadále zaměstnával hostující obranu. Do konce prvního poločasu tak domácí přidali i třetí trefu. Ve čtyřicáté čtvrté minutě těžil ze spolupráce Marka Kocourka a Michala Milera Tomáš Haken, který svým druhým gólem v zápase upravil na poločasových 3:0. 

Jičín navyšuje vedení

Jičínští se i ve druhém poločase snažili navýšit své vedení. Dvě minuty po zahájení druhého poločasu získal míč díky dobrému presinku Tomáš Haken, který v pokutovém území oslovil Michala Milera, ten však nabídnutou šanci neproměnil. Čtvrtého zásahu se domácí přesto dočkali. Po hodině hry se znovu po osvědčené souhře Marka Kocourka a Michala Milera prosazuje Tomáš Haken, který gólem na 4:0 zkompletoval svůj hattrick. O zhruba deset minut později se do úspěšného zakončení dostává i nahrávač Michal Miler, který zvýšil na 5:0. Nové Město během zápasu domácího brankáře příliš neprověřilo. Čtvrthodiny před koncem sice hosté vypálili nebezpečnou ránu, Michal Puš si ale poradil a vyrazil míč na roh. V sedmdesáté sedmé minutě se po pravé straně rozběhl Marek Kocourek, který zakončil svůj postup přesným centrem na Michaela Vacka. Domácí záložník si se zakončením sice poradil až nadvakrát, nakonec se mu ale podařilo dostat míč do sítě. Jičín tak porazil Nové Město vysoko 6:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Po úvodní ospalé a nepřesné dvacetiminutovce, kdy naše tempo hry bylo spíše dovolenkové, jsme vsítili první gól, zpřesnili hru, zlepšili pohyb a až do konce zápasu byli lepším týmem, což jsme vyjádřili i brankově. Jsem rád, že jsme se sezónou rozloučili výhrou.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , F. Materna [-] (78. M. Jeník [-] ) , J. Krykorka [-] (68. J. Veg [-] ) - T. Klaban [-] (73. T. Bucek [-] ) , M. Kocourek [-] , P. Mikolášek [-] (68. M. Vacek [-] ) , J. Míka [-] , J. Ulvr [-] - T. Haken [-] , M. Miler [-] -

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - J. Vít [-] (44. M. Hofman [-] ) , L. Kudláček [-] , D. Nejman [-] , V. Jelen [-] - A. Lelek [-] (78. J. Králíček [-] ) , A. Valášek [-] (72. V. Maur [-] ) , P. Růžička [-] - T. Voráček [-] , M. Klikar [-] - N. Soumar [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hlaváč Martin - FILIP Miroslav, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.