3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:30

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká si třemi góly poradila s Dobruškou


Branky


0

Díky dobrým vstupům do obou poločasů si Vysoká vytvořila náskok, který nepustila a zvítězila nad Dobruškou 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup Vysoké

Fotbalisté Vysoké vstoupili do zápasu ideálně a už v osmé minutě se ujali vedení. Díky svému důrazu vybojovali fotbalisté Vysoké míč před hranící vápna Dobrušky a rozehráli doprava, odkud přišel centrovaný balon. Proti centrovanému míči nejprve vyběhl hostující gólman Jiří Matějů, svůj počin si ale v půli cesty rozmyslel, a dal tak šanci Josefu Homolkovi, který hlavou dostal míč do sítě. Domácí byli aktivnější i v dalších minutách. V útoku volili z několika variant – dlouhých přihrávek do běhu na rozběhnutého Josefa Homolku, nebo rychlého pohybu křídelních hráčů. Na levé straně domácí zálohy se pohyboval Jan Podlipný, který vyslal několik centrů do vápna Dobrušky, jeho přihrávky ale většinou končily v moci hostujícího gólmana. Dobruška se sice snažila ve větším počtu hráčů napadat rozehrávku soupeře na útočné polovině, rozehrávající obránci Vysoké se ale dokázali rychlým předáváním míče dostat z ošemetných situací bez ztráty balonu. Při ztrátě balonu domácí hráči rychle přistupovali k fotbalistům Dobrušky a díky tomu se míč rychle vracel zpět na jejich kopačky. Vysoká se tak držela častěji na balonu a kombinace Dobrušky končila ještě před tím, než hosté stačili ohrozit brankáře Libora Drábka. Ve dvacáté třetí minutě se po spolupráci s Janem Podlipným dostal do vápna Vojtěch Bělka, jeho střelu na zadní tyč ale gólman Jiří Matějů vyrazil a k odraženému balonu měl doplňující Josef Homolka daleko. O dvě minuty později znovu postupovala útočná trojice Vysoké proti brance Dobrušky, dvojí pokus o zakončení Jana Podlipného ale zblokovali hostující obránci. Domácí se i v dalším průběhu poločasu hledali v zakončení a jejich hlavičky i střely mířily mimo tyče dobrušské branky. První poločas tak skončil nízkým vedením Vysoké 1:0. 

Domácí navyšují skóre a kontrolují zápas

Domácím znovu vyšly úvodní minuty poločasu. Vojtěch Bělka ve čtyřicáté deváté minutě hlavou prodloužil balon na rozběhnutého Josefa Homolku. Svůj postup po pravé straně hřiště zakončil domácí útočník přesnou střelou ke vzdálenější tyči, díky které se Vysoká dostala do vedení 2:0. V dalším průběhu poločasu domácí utahovali svoji kombinační smyčku kolem vápna Dobrušky. Domácí se díky přesnějším přihrávkám dostávali do lepších střeleckých prostorů než v prvním poločase, brankáře Jiřího Matějů ale i díky dobře blokujícím obráncům dlouho nedokázali potřetí překonat. V šedesáté třetí minutě byli hosté před vlastním vápnem hodně pasivní a dovolili Vojtěchu Bělkovi převzít v pokutovém území balon. Domácí útočník ale nezamířil do horního rohu přesně a jeho střela skončila nad brankou. V podobné pozici se Vojtěch Bělka objevil na začátku sedmdesáté druhé minuty, kdy jeho přízemní střelu neudržel gólman Matějů v rukavicích, a míč kolem levé tyče doskákal do zámezí. Z následného rohového kopu propadl míč právě k Vojtěchu Bělkovi, který dorazil míč do sítě a upravil na 3:0. Fotbalisté Dobrušky se během celého zápasu dostávali do stoprocentních šancí obtížně, do blízkosti domácí branky se probojovávali převážně díky standardním situacím, které ale nedokázali využít. V závěru zápasu se tak Vysoká dostala k dalším křídelním akcím, ty však čtvrtý gól nepřinesly. Vysoká zvítězila nad Dobruškou 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér FK Vysoká: V posledním zápase letošní sezóny v domácím prostředí jsme zaslouženě zvítězili. Po celé utkání jsme byli aktivnějším mužstvem, které si vytvořilo více brankových příležitostí. Mrzí mne laciné ztráty míče v přechodové fázi, zejména v prvním poločase, a produktivita našeho zakončení. Naopak těší vychytaná nula na kontě brankáře Drábka. Hráčům děkuji za předvedený výkon a zodpovědný přístup k utkání.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
L. Drábek [-] - J. Jelínek [-] , J. Píša [-] , T. Prorok [-] , D. Bohuslav [-] (84. M. Píša [-] ) - F. Hušek [-] (46. P. Duben [-] ) , J. Podlipný [-] (59. J. Pražák [-] ) , M. Ptáček [-] , M. Haken [-] - J. Homolka [-] , V. Bělka [-]

SK Dobruška
J. Matějů [-] (46. M. Pěnička [-] ) - J. Effenberk [-] (46. M. Hájek [-] ) , L. Žid [-] , F. Šotola [-] , V. Malý [-] - P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , M. Majer [-] (76. J. Hubáček [-] ) , J. Havlík [-] , D. Eimann [-] - M. Jirásek [-] (59. A. Hašek [-] )

ŽK: 17. M. Majer .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Janeček Štěpán - FRYŠ Milan, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.