3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 14:30

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín si poradil s Trutnovem


Branky


25. T. Klaban , 43. J. Míka , 70. J. Ulvr
0

Fotbalisté Jičína si díky své aktivitě vytvořili spoustu šancí. Řada z nich zůstala neproměněna, to ale Jičínské nemuselo v závěru tolik mrzet - zvítězili 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita Jičína

Jičínští od úvodu drželi míč častěji na svých kopačkách, snažili roztahovat hru do šířky a následnými centry do vápna se pokoušeli o zakončení. V prvních minutách zápasu se díky tomu domácí dostali k několika náznakům šancí, které však skončily nepřesným zakončením. Na začátku devatenácté minuty domácí rychle přešli do útoku, rychlou kombinací se na pravé straně ujal míče Tomáš Haken, který předložil míč do vápna Tomáši Klabanovi. Nabíhající Klaban však sílu svého náběhu promítl i do zakončení, které skončilo nad trutnovskou brankou. Trutnovským se nedařil přechod do útoku a jejich postup zastavovali jičínští obránci ještě před vlastním pokutovým územím. Ve dvacáté třetí minutě se za hostující obranu dostal Tomáš Haken, proti jeho zakončení ale vyběhl gólman Lukáš Tichý, který domácímu střelci zmenšil střelecký úhel a ránu vyrazil. 

 

Skóre se poprvé měnilo v pětadvacáté minutě. Po centru ze standardní situace se trutnovský gólman Tichý nemohl dostat přes útočící hráče Jičína k balonu, míč se tak odrazil Tomáši Klabanovi, který pohotovou střelou pod břevno otevřel skóre zápasu. Domácí se i v dalším průběhu poločasu snažili hrát ofenzivně, ale proti dalšímu navýšení skóre byl hostující brankář Tichý, který vychytal střely Tomáše Hakena, Tomáše Klabana i Jana Míky. Ve třicáté deváté minutě se míč po trutnovském centru nevyzpytatelně odrážel v malém vápně domácích, do sítě si ale balon cestu nenašel. O čtyři minuty později trojice jičínských hráčů přečíslila obranu Trutnova. Útočnou kombinaci po ose Kocourek – Miler – Míka gólově zakončil právě záložník Jan Míka. V posledních vteřinách prvního poločasu napřáhli hosté z úctyhodné vzdálenosti ke střele, která jen těsně minula pravou tyč domácí branky. První poločas skončil vedením Jičína 2:0.  

Domácí navyšují skóre a kontrolují zápas

Ve druhé půli domácí pokračovali ve své útočné křídelní hře. Aktivně se na pravém křídle pohyboval Marek Kocourek, který přidělával starosti trutnovským obráncům. Další akce Jičínu vyšla v sedmdesáté minutě. Centr Matěje Mészároše hlavou sklepl Marek Kocourek pro Jakuba Ulvra, který prudkou ranou nedal trutnovskému brankáři šanci. Ve zbývající dvacetiminutovce domácí kontrolovali hru, skóre už ale nenavýšili. Minutu před koncem rozehrával Trutnov přímý kop, s přízemní střelou směřující do středu branky ale neměl brankář Michal Puš výraznější problémy. Jičín tak zvítězil nad Trutnovem 3:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Naše výhra se nerodila lehce, dlouho jsme se nemohli prosadit hlavně ve finální fázi. Některé šance jsme zahodili, ale nakonec jsme první poločas vyhráli 2:0, což nás uklidnilo. Ve druhém poločase už naše hra pod dojmem vedení postrádala lehkost, přesnost, rychlost a třetí gól vše rozhodl. Přesto bych si představoval, že závěr zápasu odehrajeme jiným způsobem.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , F. Materna [-] , J. Krykorka [-] , J. Ulvr [-] - T. Klaban [-] , P. Mikolášek [-] (76. J. Veg [-] ) , M. Kocourek [-] , M. Miler [-] , J. Míka [-] (46. M. Mészáros [-] ) - T. Haken [-] (79. L. Janda [-] )

MFK Trutnov B
L. Tichý [-] - V. Kozák [-] , M. Kancok [-] (69. Z. Doubic [-] ) , M. Vyhnánek [-] - T. Groer [-] , D. Duch [-] , P. Doubic [-] , M. Brutovský [-] , P. Ficner [-] - O. Šulitka [-] , D. Rejl [-]

ŽK: 56. J. Krykorka , 61. J. Ulvr , 67. M. Miler - 84. D. Duch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vítek Pavel - SVOBODA Filip, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.