Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku zvládl lépe Broumov


Branky


0

Důležitý souboj týmů z dolní části tabulky zvládli lépe hosté z Broumova, kteří smazali dvougólový náskok Trutnova, a zvítězili 3:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trutnov se ujímá nadějného vedení

Trutnovu se od úvodu dařilo dostávat se za obranu Broumova. Už v páté minutě postupovali tři hráči domácích proti broumovskému brankáři. Trutnovský hráč místo přihrávky na doplňující spoluhráče zvolil zakončení, se kterým si ale gólman Jakub Drahorád poradil. V osmnácté minutě předvedli hosté rychlou křídelní akci, která vyústila střelou nad branku. Po půlhodině hry se v hraničním postavení dostal za obranu Broumova Zdeněk Tauchman, který své sólo zakončil kličkou a zakončením do odkryté branky. O šest minut později výborně napadal rozehrávku Broumova Ondřej Tobiáš, který vybojoval míč a přihrál osamocenému Zdeňku Tauchmanovi, který se ani podruhé tváří v tvář brankáři Drahorádovi nemýlil. Trutnovští se tak díky dvěma rychlým akcím ujali poločasového vedení 2:0. 

Broumov čtyřmi góly otáčí výsledek

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Dvě minuty po zahájení hry se domácí gólman Jan Votoček snažil uhasit zaváhání trutnovské obrany, za kterou se dostali hráči Broumova. Jan Votoček míč napoprvé vyrazil, k dorážce se ale dostal útočník Jan Rolník, který snížil na 2:1. Kontaktní branka hosty nabudila, a v padesáté šesté minutě přišlo dokonce vyrovnání na 2:2. Broumovští se po levé straně dostali do vápna Trutnova a celou akci zakončil přízemní střelou k tyči obránce Jan Michálek. Trutnov si mohl vzít své vedení zpět hned vzápětí. Domácí při své akci nastřelili ruku broumovského obránce a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penaltu Tomáše Groera ale výborným zákrokem vyrazil broumovský Jakub Drahorád. V dalších minutách Trutnovští opět postupovali sami proti brankáři Broumova. V této konfrontaci měl navrch opět gólman Drahorád, který vyrazil samostatný nájezd domácích na roh. Na přečíslení domácích už ale v šedesáté šesté minutě nestačil ani gólman Drahorád. Odražený balon se dostal Davidu Rejlovi, který překonal rozhozeného Drahoráda. Trutnov se tak ujal vedení 3:2. Za tohoto stavu si domácí gólman připsal několik důležitých zákroků, když zastavil úniky broumovských hráčů.

 

Broumovští se za těsného stavu nevzdávali. V osmdesáté první minutě se rozestoupila obrana Trutnova a následná střela Broumova, která se ještě sklouzla po mokrém trávníku, nadělala trutnovskému brankáři velké starosti. Jan Votoček vyrazil míč před sebe a k dorážce se dostal Tomáš Mucha, který střelou do odkryté branky vyrovnal na 3:3. Broumovští nakonec odmítli i penaltový rozstřel. Ve druhé minutě nastavení se trutnovský brankář Votoček snažil zastavit průnik Broumovských. Jeho zákrok proti hráči Broumova ale rozhodčí posoudil jako penaltový. Penalty se ujal broumovský Jan Kotyza, který ale slabou střelou umožnil Votočkovi, aby míč vyrazil na tyč. Trutnovští bránící hráči však zaspali a nezachytili náběh Jana Kotyzy, který dorážkou do odkryté sítě rozhodl o výhře Broumova 3:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér Slovan Broumov: První poločas nás sesadil na kolena postranní rozhodčí, když pustil jasný ofsajd, a naše hrubka. A tak jsme poločas prohrávali 2:0. Ve druhé půli jsme začali hrát jako tým a to nám přineslo zasloužené tři body. Touha po vítězství byla dnes znatelná i díky našemu brankáři, který chytil čtyři vyložené šance a penaltu. Rozhodčím se moc nepovedlo dostat nás do kolen, a proto se jen tak nedáme.



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - M. Vyhnánek [-] , M. Kancok [-] , V. Kozák [-] , T. Navrátil [-] (49. D. Rejl [-] ) - M. Brutovský [-] (82. P. Brejcha [-] ) , T. Groer [-] , P. Doubic [-] (88. J. Zezula [-] ) , O. Tobiaš [-] (72. Z. Doubic [-] ) - R. Wimmer [-] , Z. Tauchman [-] -

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Štejnar [-] , D. Panny [-] , J. Kotyza [-] , J. Michálek [-] - J. Mucha [-] , P. Gajdoš [-] (76. T. Mucha [-] ) , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - M. Gago [-] (76. D. Svoboda [-] ) , J. Rolník [-]

ŽK: 92. J. Votoček - 11. M. Gago , 35. E. Wilke .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Horský Leonard - FILIP Miroslav, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.