2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška porazila Slavii po penaltách


Branky


0

Utkání Dobrušky a hradecké Slavie bylo vyrovnané až do penaltového rozstřelu. V základní hrací době se žádný tým nedostal do trháku, když už se Dobruška dostala do vedení, přišli hosté s rychlou odpovědí. V penaltovém rozstřelu ale Slavia nedokázala se soupeřem držet krok a prohrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová půle

Slavia držela proti Dobrušce míč častěji na svých kopačkách. Domácí však soustřeďovali svůj obranný blok na vlastní polovině, a Slavia tak neměla příliš času ani prostoru pro rozvinutí rychlých útočných akcí. Hosté měli několik příležitostí, když se pokoušeli ohrozit domácího brankáře Marka Pěničku střelami z dálky, tyto pokusy však postrádaly přesnost i razanci, a proto s nimi neměl brankář Pěnička příliš práce. Dobrušce se nedařilo podržet míč delší dobu na polovině hostů, proto se do zakončení dostávala převážně díky centrovaným balonům. Ani zakončení domácího týmu však neslavilo gólový úspěch.

 

Hosté ve zbytku poločasu nevyužili svoji územní převahu, domácí se neprosadili po standardních situacích, a poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Gólový závěr

Na začátku druhého poločasu se Dobruška díky centrům ze standardních situací dostala v pokutovém území Slavie do zakončení. Střely domácích ale nebyly přesné a skončily nad brankou Jana Šebesty. Vše důležité se odehrálo až deset minut před koncem zápasu. V devětasedmdesáté minutě se za obranu Slavie dostal Aleš Hašek, který pěkným lobem zpoza vápna překonal vyběhnutého brankáře Šebestu. Vedení ale Dobrušce vydrželo jen pár minut. O tři minuty později se po centru z pravé strany k hlavičce dostal Šimon Derner a útočník Slavie po čtyřech minutách pobytu na hřišti vyrovnal. Zbývající minuty již další branku nepřinesly, a o vítězi proto rozhodovaly penalty.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , F. Šotola [-] , V. Malý [-] , P. Krahulec [-] - L. Žid [-] , J. Havlík [-] , D. Eimann [-] (88. M. Hájek [-] ) , J. Mikušík [-] , R. Čopík [-] - A. Hašek [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Šebesta [-] - V. Horák [-] , J. Lán [-] , M. Mottl [-] (56. L. Feko [-] ) - J. Linhart [-] , M. Dostál [-] , D. Veselý [-] , D. Chobotský [-] (78. Š. Derner [-] ) - T. Erber [-] (68. M. Brázda [-] ) , M. Hloušek [-] - M. Šolc [-]

ŽK: 61. F. Šotola , 77. L. Žid - 59. V. Horák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šiling Karel - KLEČKA Ivan, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.