5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červenokostelečtí pohostili Dobrušku pěti góly


Branky


16. K. Čáp , 45. P. Bárta , 47. K. Čáp , 63. T. Martínek , 80. O. Koval (p.)
0

Obraz hry v prvním poločase nenasvědčoval gólovým hodům, přestože se domácí ujali dvougólového vedení. Ve druhém poločase Červený Kostelec dominoval zápasu, přidal další tři branky a vyhrál 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využívají standardní situace

V úvodu se hra odehrávala především ve středu hřiště a na polovině Dobrušky. Domácí napadali rozehrávku Dobrušky, která se tak dostávala pod tlak a dělala chyby. Červenokostelečtí si ale vážnější šanci vytvořit nedokázali. Jako první proto zahrozila Dobruška. Ve dvanácté minutě se po levé straně do pokutového území dostal Aleš Hašek, který prudkou ranou vyprášil rukavice brankáři Jaroslavu Klofandovi. Hosté se dostali k dorážce, když se míč odrazil k Jaroslavu Havlíkovi. Záložník Dobrušky ale nevyužil rozhozeného postavení domácího brankáře a minul.

Po šestnácti minutách hry poprvé udeřil domácí tým. Červený Kostelec rozehrál rohový kop nakrátko, míč se po trochu kostrbaté kombinaci dostal ke Karlu Havlíčkovi, který obešel hostujícího obránce a prudkou přihrávkou oslovil spoluhráče v malém vápně Dobrušky. Do tohoto prostoru si naběhl Kristián Čáp, který prudkým volejem nedal brankář Marku Pěničkovi šanci. V následujících minutách oba týmy bojovaly s přesností přihrávek, kterými hledali nabíhající hráče v útoku. Nepřesnosti zavinily, že se oba týmy sice kombinací překonaly střed hřiště, finální přihrávky ale místo útočníků sbírali obránci nebo brankáři.

 

Další gólové oživení přinesl závěr poločasu. V 45. minutě domácí rozehrávali standardní situaci z pravé strany. Přesný centr Karla Havlíčka našel v pokutovém území Petra Bártu, který hlavičkou přesnou hlavičkou k pravé tyči zvýšil na poločasových 2:0. 

Červený Kostelec v klidu navyšuje skóre

Domácí si do druhého poločasu odnesli dvoubrankové vedení, které hned v úvodu druhé půle navýšili. Ve 47. minutě přešli Červenokostelečtí k rychlému protiútoku, který po levé straně vedl Jakub Hundák. Následný Hundákův centr ve vápně podskočil obránce Dobrušky, a k míči se tak dostal Kristián Čáp, který balon ztlumil na svých kopačkách a nekompromisně prostřelil Pěničku potřetí.

 

Prakticky rozhodnutý zápas domácí dohrávali v herním klidu a pohodě. V 63. minutě se k odraženému balonu na hranici vápna dostal Tomáš Martínek, který se pohotovým volejem trefil pod břevno hostující branky. V 78. minutě domácí lobem překonali brankáře Pěničku, jejich gólové radosti ale zabránil Lukáš Žid, který na brankové čáře rukou zastavil míč. Rozhodčí proto neváhal, obránce Dobrušky vyloučil a nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. K penaltě se postavil Ondřej Koval, který prudkou ranou do levého horního rohu branky zvýšil na konečných 5:0. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Klofanda [-] - S. Štelzig [-] (77. J. Svoboda [-] ) , K. Čáp [-] (57. M. Kováčik [-] ) , O. Koval [-] , T. Martínek [-] , J. Hundák [-] (67. D. Hála [-] ) , J. Hypius [-] , D. Petrů [-] , K. Havlíček [-] , M. Gross [-] , P. Bárta [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - F. Šotola [-] , L. Žid [-] , J. Effenberk [-] (46. R. Čopík [-] ) , A. Zilvar [-] , P. Effenberk [-] (63. M. Jirásek [-] ) - D. Eimann [-] (75. J. Hubáček [-] ) , J. Havlík [-] (46. M. Majer [-] ) , P. Krahulec [-] - A. Hašek [-] (63. P. Matula [-] ) - J. Mikušík [-]

ŽK: 87. O. Koval - 79. J. Mikušík . ČK: 78. L. Žid .
Počet diváků: 338. Rozhodčí: Miškář Karel - KROTIL Ondřej, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.