Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov přestřílel Červený Kostelec


Branky


0

Červený Kostelec se proti Trutnovu držel houževnatě. Hosté dokázali třikrát vyrovnat nepříznivý stav, na čtvrtou branku Trutnova už ale v závěrečných minutách nenašli odpověď a prohráli 4:3. Výrazný podíl na výhře domácích měl Ondřej Šulitka, který zaznamenal hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faktor standardních situací

Úvod zápasu se odehrával v bojovném duchu se spoustou soubojů o míč. I díky tomu mohli domácí v sedmé minutě rozehrávat přímý kop z nadějné pozice. K míči se postavil záložník Pavel Ficner a jeho střela, která těsně před brankářem Jaroslavem Klofandou skočila, zapadla do sítě. Fotbalisté Červeného Kostelce se snažili rychle odpovědět na gól domácích. Jejich centrované balony ze hry i z rohových kopů ale nenacházely hráče v červených dresech. Díky útočným snahám hostů se domácí mohli několikrát vydat do protiútoků, jejich útočné postupy ale zastavovaly nepřesné přihrávky.

 

Další gólové momenty nastaly po půlhodině hry. Ve třicáté minutě rozehrávali hosté standardní situaci ve středu hřiště. Dlouhý centr do pokutového území doputoval až k Michalu Grossovi, který hlavou zakončil míč do branky. Vyrovnaný stav však vydržel jen několik desítek vteřin. O dvě minuty později zaútočili domácí po levé straně hřiště, odkud poslal míč do pokutového území. Ve vápně čekal na přihrávku Ondřej Šulitka, který využil toho, že obránce Kostelce minul míč, a střelou na zadní tyč vrátil Trutnovu vedení. Ve zbývající čtvrthodině se hosté snažili vést své útočné akce po křídlech a následnými centry do vápna chtěli ohrozit domácího brankáře Jana Švejdara. Finální přihrávky se ale Červenokosteleckým příliš nedařily, a skóre tak ve zbytku poločasu zůstalo neměnné. 

Na čtvrtý gól nenašli hosté odpověď

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Červenokostelečtí se v prvních minutách druhé půle dostali k několika standardním situacím, tu nejnebezpečnější hosté rozehrávali ve 48. minutě. K přímému kopu na hranici pokutového území se postavili tři hráči hostů. Do míče se nakonec opřel Ondřej Vít a jeho střela skončila přesně v levém horním rohu domácí branky.

 

I v dalším průběhu zápasu rozehrávaly oba týmy velké množství standardek. O něco aktivnější byli v této disciplíně hosté, přesto se jim nepodařilo potřetí skórovat. Další branku přinesla 72. minuta. Obránce Červeného Kostelce nedokázal odhlavičkovat míč na hranici vlastního vápna, k balonu se tak dostal domácí Ondřej Šulitka, který kličkou obešel dalšího bránícího hráče hostů a přesnou střelou k pravé tyči poslal Trutnov opět do vedení. I na třetí zásah domácího týmu dokázali Kostelečtí najít odpověď. V 75. minutě hosté zachytili kombinaci Trutnova ve středu hřiště a poslali dlouhý balon do pokutového území. Proti míči sice vybíhal brankář Švejdar, ale blíž k němu měl červenokostelecký Tomáš Martínek, který špičkou kopačky překonal bezmocného Jana Švejdara. Pět minut před koncem Trutnovští opět převážili skóre na svoji stranu. V 85. minutě si domácí vynutili faul v pokutovém území a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Ondřej Šulitka, který zachoval klid a střelou k levé tyči završil hattrick. Ve zbývajícím čase už nedokázali hosté počtvrté vyrovnat a Trutnov se mohl radovat z výhry 4:3. 



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - J. Turner [-] , M. Vyhnánek [-] , R. Wimmer [-] , M. Kancok [-] (78. D. Rejl [-] ) , V. Kozák [-] - T. Groer [-] , P. Kučera [-] (59. M. Přívratský [-] ) , P. Ficner [-] - P. Doubic [-] , O. Šulitka [-] -

TJ Červený Kostelec
J. Klofanda [-] - K. Čáp [-] (67. M. Kováčik [-] ) , O. Koval [-] , T. Martínek [-] , J. Hundák [-] (62. S. Štelzig [-] ) , J. Hypius [-] , O. Vít [-] , D. Petrů [-] , K. Havlíček [-] (80. J. Svoboda [-] ) , M. Gross [-] , P. Bárta [-]

ŽK: 41. P. Kučera - 51. O. Koval , 72. P. Bárta , 90. M. Gross .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: Bačo Ondřej - DUJSÍK Martin, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.