0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín veze těsnou výhru ze hřiště Dobrušky


Branky


0

Jičínští hráči se na hřišti Dobrušky potýkali s malým prostorem, který komplikoval útočné akce obou týmů. Ve druhém poločase byli aktivnější hosté z Jičína, kteří se několikrát dostali do vyložených šancí před domácí brankou. Gól nakonec padl jediný, postaral se o něj jičínský útočník Mészároš, který tak Jičínu zajistil tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnosti a zblokované střely

Na půdě Dobrušky se hrál bojovný fotbal, při kterém se hráči museli potýkat s přehuštěným prostorem. Hráči neměli příliš prostoru pro technické kombinace a obtížné bylo i hledání skuliny, kterou by se dal vyslat míč na soupeřovu branku. Jičínští se v úvodních minutách dostali k několika rohovým kopům, brankář Marek Pěnička ale nemusel po těchto standardních situacích zasahovat. Pohlednou akci sehráli hosté v 18. minutě. Marek Kocourek na pravé straně hřiště využil dobré techniky i síly v osobních soubojích, obešel několik bránících hráčů Dobrušky a dostal se až k centru. Ve vápně Kocourek našel Matěje Mészároše, ten ale místo zakončení z voleje zvolil ještě přihrávku do strany na Jana Míku. Jičínský útočník se ale ocitl v nevýhodném úhlu, a Pěnička tak dokázal jeho střelu vyrazit.

 

Gólovou šanci si vypracovali i domácí, kteří až do 22. minuty nastřelovali převážně jičínské obránce. V tento okamžik si na zadní tyč jičínské branky naběhl Roman Čopík, záložník Dobrušky převzal balon, obhodil si obránce Jičína, tváří v tvář brankář Pušovi ale zaváhal a jeho prudká rána vysoko přeletěla branku. Oběma týmům scházelo trochu prostoru i času navíc, šance na obou stranách proto dokázali obránci zblokovat. Těsně před koncem poločasu dostal přihrávku do vápna domácí Aleš Hašek a jeho zakončení jen těsně minulo pravou tyč Pušovy branky. První půle tak skončila nerozhodně 0:0.

Jičín zužitkoval svoji aktivitu

 I ve druhém poločase si oba týmy vytvářely šance, ty však postrádaly přesnost i razanci a nemohly tak žádného z brankářů výrazněji zaskočit.    Výjimkou byla 65. minuta, kdy se v nadějné příležitosti octl jičínský útočník Mészároš, ten se dostal za obranu Dobrušky, kličku brankáři Pěničkovi ale nedotáhl do konce a míč se mu zamotal pod nohama. Celou akci mohl ještě vyřešit doplňující Jakub Nálevka, který chtěl využít toho, že brankář Pěnička nestojí na svém místě. Nálevka sice trefil prostor mezi třemi tyčemi, v tom samém prostoru ale zaskakoval jeden z domácích obránců, který tak zachránil svůj tým od inkasované branky. O pár minut později se středem hřiště prosmýkl jičínský Marek Kocourek, před kterým se tak otevřel volný prostor. Kocourkova přízemní střela však těsně minula pravou tyč domácí branky. Fotbalisté Jičína ale byli čím dál tím nebezpečnější a v 72. minutě se dočkali kýžené branky. Míč po levé straně potáhl Jakub Nálevka, zbavil se bránícího hráče a poslal centr do vápna. Na centrovaný balon nejvýše vyskočil Matěj Mészároš, který hlavou otevřel skóre zápasu.

 

 

Ve zbytku zápasu se domácí snažili dohnat to, co v průběhu druhého poločasu zanedbali. Jičínský brankář Michal Puš ale nedovolil domácím střelcům, aby vyrovnali. Díky větší aktivitě Dobrušky měli více prostoru pro brejky hosté, ani oni však v posledních minutách branku nevstřelili. Jičín se tak mohl radovat z těsně výhry 0:1.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , F. Šotola [-] (68. M. Jirásek [-] ) , P. Effenberk [-] , L. Žid [-] - R. Čopík [-] , J. Havlík [-] (85. J. Hubáček [-] ) , D. Eimann [-] , P. Krahulec [-] - A. Hašek [-] , M. Majer [-] (78. P. Matula [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - M. Kocourek [-] , M. Jeník [-] , J. Řeháček [-] , F. Materna [-] - J. Nálevka [-] (89. J. Veg [-] ) , M. Miler [-] , J. Míka [-] , T. Klaban [-] , J. Ulvr [-] - M. Mészáros [-] (83. V. Horáček [-] )

ŽK: 70. J. Řeháček , 84. J. Nálevka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - FRYŠ Milan, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.