Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 11:00

30.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná těsně prohrála v Těšíně


Branky


0

První dějství bylo zcela v  réžii domácího Těšina, který už po čtvrhodině vedl o tři branky. Do konce poločasu mohl narůst skóre na 6:0. Ve druhé části domácí prostřídali a hosté běhěm tří minut snížili na jednobrankový rozdíl. Na více se už však nezmohli a Český Těšín si tak připsal do tabulky závěrečné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Lukáš Rac (kapitán, pro horizont.cz): Hosté zalezli a čekali, co se bude dít. Po prvním dějství jsme mohli vést 6:0, zahodili jsme několik šancí.O poločase jsme postavili mladé hráče a když hosté snížili, začali jsme se strachovat o výsledek.




Sestavy


FK Český Těšín
D. Kubalík [-] - I. Kantor [-] , L. Mendrok [-] (54. P. Kiška [-] ) , D. Rusek [-] , L. Rac [-] , J. Kupczak [-] , A. Fizek [-] (46. M. Folwarczny [-] ) , M. Sostřonek [-] (46. J. Bolec [-] ) , D. Konečný [-] , D. Bolek [-] , S. Zogata [-] (46. J. Lojek [-] )

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Minich [-] (85. D. Hargaš [-] ) , D. Jiřičný [-] , M. Borboryo [-] , H. Mensah [-] - M. Schreier [-] , K. Kocúr [-] , M. Kladníček [-] (80. P. Chmelař [-] ) - R. Darkeh [-] (46. S. Calek [-] ) , P. György [-] , P. Kučera [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - DUDEK Matěj, NOVÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.