7:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota v posledním kole roznesla Bolevec


Branky


3. J. Hucl , 7. M. Strejček , 22. M. Strejček , 23. J. Hrdlička (p.) , 34. J. Hucl , 49. L. Böhm (p.) , 73. M. Křížek
0

Poslední kolo bylo kolem velkých debaklů. Jeden takový si ze Lhoty odvezl i Bolevec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve velké pohodě

Jak už to tak bylo toto kolo zvykem, spousta mančaftů již o nic nehrála a poslední zápas sezóny si šla vyloženě užít. V tomto duelu se ale o požitku ze hry dalo mluvit jen u jednoho z týmů. Bolevci se vrátila čtveřice hráčů z francouzského výletu v sobotním dopoledni a únava byla jedním z rozhodujících faktorů tohoto utkání. Již ve třetí minutě otevřel skóre hlavou stoper Hucl, který si vyskočil nejvýše na Ritschelovo centr z rového kopu. V 7. minutě vysunul na křídle Ritschel Černého, jehož centr do branky ve vápně usměrnil Matěj Strejček. Ve 22. minutě si již za velkého deště naskočil na Ritschelovo roh Matěj Strejček a ač tísněn třemi hráči dokázal zakončit přesně pod břevno. I hned po rozehrávce se řítil na branku sám Vladislav Fiala, kterého ale velmi nešetrně nakopl ve vápně gólman Kalčík, který si za tento nemilosrdný faul vysloužil k údivu domácích pouze žlutou kartu. K odpískanému pokutovému kopu se postavil Jiří Hrdlička a s velkým přehledem proměnil. Když ve 34. minutě napřáhl z třiceti metrů Jiří Hucl a Václav Kalčík se za míčem jen ohlédl, zareagoval trenér Klečka střídáním na postu gólmana, kdy se do hry dostal Jakub Körner.

Trefil se i gólman

Bolevec se začal prosazovat až ve druhé půlce, nebezpečná byla hlavně dvojice Bublík - Pelnář, která se po sérii narážeček před vápnem několikrát dostala na dostřel, branku ovšem trefit nedokázala. Ve 49. minutě odpískal sudí Bogdan druhou penaltu v utkání po faulu na Ritschel. Pro míč si po vyhecování z řad spoluhráčů doběhl gólman Böhm, tradiční exekutor v penaltových rozstřelech, který se střelou do pravého horního zapsal mezi střelce. V 73. minutě se jako poslední do análů utkání podepsal Michael Křížek, který vletěl jako uragán do centru Jakuba Horníka a přesnou hlavičkou pečetil vítězství 7:0. A my se ptáme - tak co Huci, zařídil si ty striptérky? 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "Myslím si, že takto nějak jsme si ten konec sezóny představovali. Hráli jsme hezký fotbal, dobře jsme kombinovali a dařilo se nám prakticky vše, na co jsme sáhli. Chtěl bych klukům moc poděkovat!"

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Byla to tragédie na závěr sezóny. Nenastoupili jsme sice v optimální sestavě, ale dnes se nám bohužel nedařilo vůbec nic. Je to pro nás smutný konec jinak povedené sezóny."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Křížek [-] (73. V. Zelenka [-] ) , V. Fiala [-] (46. P. Nový [-] ) , J. Šroubek [-] , Z. Černý [-] , J. Hucl [-] , J. Horník [-] , F. Peroutka [-] (46. J. Záhrobský [-] ) , M. Strejček [-] , D. Ritschel [-] , J. Hrdlička [-]

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] (37. J. Körner [-] ) - M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , J. Sušánka [-] , M. Zítek [-] (18. P. Greif [-] ) , O. Šnaider [-] (76. P. Nykles [-] ) , J. Hibler [-] , J. Šanoba [-] , J. Šlehofer [-] (67. L. Ficu [-] ) , M. Bublík [-] , D. Humpál [-]

ŽK: 89. J. Hucl , 89. L. Böhm - 23. V. Kalčík , 65. M. Pelnář , 65. J. Fryček , 65. M. Zítek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - VOLF Michal, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.