T. Kepka 28.
2:1p.
(1:0)
78. M. Strejček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč vydřela dva body a drží šanci na záchranu


Branky


28. T. Kepka - 78. M. Strejček (p.)
0

Zruč začala konečně sbírat body. Bude to ale stačit na vytouženou baráž?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kepka poslal Zruč do vedení

Lhota na soupeře hned od prvních minut vlétla, z čehož pramenilo množství šancí. Nejprve se sám na Václava Klika řítil Matěj Strejček, zručský gólman ale rychlé vedení hostů nepřipustil. Po rohovém kopu střílel hlavou Václav Zelenka, ale branku přestřelil. Do velmi slibné příležitosti se tentýž hráč dostal o pár minut později, když se k němu odrazil balón ve vápně, jeho střela z osmi metrů šla ale nad. Když se neprosadil ani Matěj Strejček, který svůj brejk zakončil nepříliš povedenou střelou, ukázali své kvality domácí. Ve 28. minutě vyšachoval svým nákopem lhotskou stoperskou dvojici František Korelus a Tomáš Kepka se i s trochou štěstí dostal ke střele, které prošla až do sítě a znamenala vedení domácího týmu 1:0. Od té chvíle již byla hra vyrovnaná.

Penaltové vyrovnání

Zruč se přecijen ve druhém trochu stáhla a míč na kopačkách drželi více hosté, kteří ještě stále bojují o konečné čtvrté místo, do tohoto utkání ale nenastoupil například poslední hráč kola, František Peroutka, nebo nadějný záložník a kmenový hráč Ústí nad Labem, Daniel Ritschel. Do šance se po tradičně výtečném centru Vladislava Fialy dostal Zbyněk Černý, který se snažil zakončit havou, ale míč je těsně minul. Větší klid mohl do domácích řad vnést i Daniel Křen, jenž běžel sám na brankáře Böhma, který ale přečetl úmysl zručského středopolaře a dloubáček lapil do rukavic. V 78. minutě přišlo vyrovnání. Po několika odkopech a hlavičkách ve vápně modrobílých zasáhl míč rukou Matěj Polák a sudí Štökl přisoudil hostům pokutový kop. K němu se postavil útočník Strejček, Václav Klik sice vystihl směr střely, ale míč stejně zapadl k pravé tyči. Po výsledku 1:1 následovaly, jak je to již v plzeňském kraji typické, pokutové kopy. V nich sebrala díky trefě Marka Pechmana Zruč veledůležitý bod v boji o záchranu, o kteru bude bojovat v posledním kole na dálku s Mýtem.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "Hodně vyrovnané utkání. Lhota začala lépe, my jsme se postupně zlepšili a šli jsme do vedení. Ve druhém poločase jsme to drželi, ke konci jsme se ale trochu zatáhli a po penaltě soupeř vyrovnal. Penalty jsme zvládli lépe my a o baráž budeme bojovat až do posledního kola."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Měli jsme výborný začátek, kdy jsme mohli rozhodnout, ale gól jsme nedali. Soupeř se ze své první šance hned prosadil, my jsme vyrovnali v průběhu druhé půle a v penaltách už to bylo loterie."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - O. Mašek [-] , T. Kepka [-] (68. J. Lauko [-] ) , D. Křen [-] , P. Hucl [-] , P. Karpíšek [-] (85. K. Kazda [-] ) , T. Jelínek [-] , M. Polák [-] , M. Pechman [-] , F. Korelus [-] , O. Král [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - V. Fiala [-] , L. Čejka [-] (57. M. Křížek [-] ) , J. Šroubek [-] (79. J. Záhrobský [-] ) , P. Nový [-] (57. D. Ritschel [-] ) , Z. Černý [-] , J. Hucl [-] , J. Horník [-] , V. Zelenka [-] , M. Strejček [-] , J. Hrdlička [-] (71. F. Peroutka [-] )

ŽK: 72. J. Lauko , 74. P. Karpíšek , 76. M. Polák , 84. T. Jelínek - 60. Z. Černý .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Štokl Jiří - KŘEN Jiří, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.