Horšovský Týn potvrdil svou formu a prohrál s Holýšovem


Branky


0

Jaro v podání Horšáku prostě není ono. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólman v poli

To, co celé jaro Dynamo trápí a zužuje, tedy absence, se projevilo v posledním jarním domácím zápase, kdy se sešlo pouze 12 hráčů. Tradiční opora zadních řad mezi třemi tyčemi, Jaroslav Novák, navíc musel kvůli zranění ruky nastoupit v poli a do brány se postavil Petr Cihlář, který musel poprvé kapitulovat již v 18. minutě. To se totiž po ose Černohorský - Kaas dostal balón na zcela volného Jana Valachoviče, který technickým obstřelem otevřel skóre utkání. Poté se sedmdesáti přihlížejícím divákům ukázal také domácí Marek Falout, jehož brejk ale nakonec nebyl vůbec zakončen. Ve 38. minutě se Holýšov opět skvěle prokombinoval středem hřiště a po přihrávce Černohorského na Martina Šobra se skóre měnilo podruhé. Poločas skončil výsledkem 0:2.

Kočka a myš

Hosté ve druhém poločase na nic nečekali a na domácí mančaft vlétli ve velkém stylu. Míč vyvezl směrem k bráně Roman Šimka, přiťukl balón k Radku Krausovi, který se na hranici vápna odhodlal ke střele, na kterou si sice gólman Cihlář sáhl, vytěsnit ji ale již nedokázal. Čestný úspěch si mohl připsat Marek Falout, kterému ale na poslední chvíli odskočil míč a střela mířila mimo. V 69. minutě se Radek Kraus prosadil podruhé, když po ukázkovém náběhu za obranu dostal přesný centr a tváří v tvář týnskému strážci svatyně nezaváhal. V tu chvíli již domácí hráči působili velmi odevzdaně a hosté, kterým dnes chyběl trenér Míčka, si na hřišti dělali doslova co chtěli. To potvrdil v 75. minutě krajní obránce David Zavadil, kterým proběhl s míčem nikým neatakován až k vápnu, kde si pod sebou všiml nabíhajícího Miroslava Černohorského, jehož prudká střela propálila vše, co jí stálo v cestě, a pátá branka byla na světě. 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "Na zápas jsme přišli v hodně kombinované sestavě, gólman šel do pole a do brány se postavil brankář z béčka. Dokud byla síla, tak hra ještě byla v pohodě, potom už to ale bylo o tom, kolik branek padne."

FK Holýšov
Radek Kraus, hráč hostů: "Náš dnešní výkon byl dobrý. Soupeři chyběla potřebná kvalita, my jsme se snažili hrát kombinačně, což se promítlo na skóre. Branek ale mohlo být z naší strany mnohem více."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lhoták Luděk - ŠLAJS Jakub, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.