3:4p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Mýtě rozhodovaly penalty


Branky


15. M. Brož , 73. M. Švejda , 89. J. Hereit - 40. M. Löwy , 75. L. Paul , 81. L. Paul
2

Důležitý zápas v boji o záchranu vyhrály Vejprnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1

Velký souboj přineslo utkání Mýta proti Vejprnicím. Do vedení se po čtvrthodině dostalo domácí Mýto, když se v davu hráčů před brankou nejlépe zorientoval mladík Martin Brož, pro kterého to byl premiérový gól v krajském přeboru. Vejprnicím se podařilo vyrovnat ve čtyřicáté minutě, kdy se středem hřiště vydal Libor Rada a posunul na pravé křídlo do běhu Jakubu Černému, jenž odcentroval před branku, kde si na míč nejvýše vyskočil Michal Löwy, jehož hlavička skončila v síti. V závěru utkání mohl stav otočit Adam Ufrémund, kterého ale vychytal výborný Špicl. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Za pět minut dvanáct

Utkání bylo velmi bojovné a prakticky každá šance končila gólem. Druhý poločas začal ovšem opatrněji, na další branku se tak muselo čekat až do 73. minuty, když se po levé straně probil Lukáš Heřmanský, který mohl po pár minutách na hřišti znovu měnit skóre. Místo toho si ale před brankou všiml volného Martina Švejdy, který již měl snadnou úlohu a diváky navíc ještě odměnil gólovým tanečkem. Radost ale domácím moc dlouho nevydržela. Po sérii neuvěřitelných kliček z dílny Zdeňka Miloty přišel centr z pravého křídla od Štápna Havránka, který krásně uklidil hlavou do sítě Lukáš Paul. V 81. minutě dokonce hosté stav utkání otočili. Po standardní situaci z půlky hřiště prodloužil nákop do vápna hlavou Libor Rada na Lukáš Paula, který v pádu poslal míč za záda Milana Špicla. Domácí hráči Mýta ale nic nezabalili a s vidinou toho, že zbývá ještě devět minut, se vydali do boje. Jejich silná vůle se prokázala v poslední minutě základní hrací doby, kdy si na vysoký balón Michala Veverky vyskočil Jiří Hereit a bylo vyrovnáno. V penaltovém rozstřelu získaly bod navíc Vejprnice, když jim ho přisoudil střídající Karel Schleis.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Bylo to velmi bojovné utkání, kluky musíme pochválit za to, jak bojovali až do posledních minut. Dnes to sice nevyšlo výsledkově, neprosadili jsme se ani v penaltách, ale myslím si, že to byla zasloužená remíza."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Byl to pro nás důležitý zápas, soupeř se na nás mohl v případě výhry dotáhnout. My jsme ale hráli dobře, jen je škoda vyrovnání v poslední minutě, kdy jsme domácím dali moc prostoru při bránění. Penaltová loterie nám nakonec vyšla."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] , M. Švejda [-] , M. Brož [-] (60. M. Lupáč [-] ) , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] , J. Kotnauer [-] (71. L. Heřmanský [-] ) , M. Světlík [-] , R. Fišer [-] , F. Zikmund [-] , M. Veverka [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - L. Paul [-] , M. Löwy [-] (72. P. Bárta [-] ) , A. Ufrémund [-] (62. L. Kuhajda [-] ) , Z. Milota [-] , J. Mašek [-] , J. Černý [-] (46. D. Růžička [-] ) , M. Hora [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , F. Heindl [-] (46. V. Puhlovský [-] )

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Křen Jiří - HOMR Michal, ŠPOTÁK Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2016 14:41
Hezký den Martine,
již brzy budete moct tyto tipy a komentáře zveřejnit přímo v sekci Expert Tip, kterou budeme pro registrované spouštět.
Uvidíme, jak se vám bude dařit.
Hezký den
3. 6. 2016 10:08
Hodně se spekuluje o tom, zda-li to Mýto nemá ošetřené. Doma hrají nepříjemný fotbal, Vejprnice by taky potřebovaly vyhrát. Utkání skončí remízou 2:2, penalty netipuji.