Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Zruči bylo k vidění sedm branek!


Branky


9. F. Korelus , 16. O. Mašek , 28. K. Kazda , 59. D. Křen , 83. P. Karpíšek - 1. R. Šindelář , 59. D. Král (vl.)
2

Náš expert sice tipoval bezgólovou remízu 0:0, zápas ale jasně ovládla domácí skvadra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní góly

Hororový začátek si ale Zruč přecijen neodpustila. Po půlminutě hry se dostal míč ke gólmanu Hodanovi, kterému se nepovedla přihrávka a míč přiťukl pouze k nohám presujícího Radka Šindeláře, jenž už neměl problém dovést míč až do sítě. V deváté minutě se ale začínalo opět od začátku. Na roh Daniela Křena nastavil hlavu sváteční střelec František Korelus a jeho prudka hlavička znamenala vyrovnání. V 16. minutě se po kuriózní situaci dostala Zruč do vedení. Po Kepkově prodloužení hlavou vracel na hranici velkého vápna z pravého křídla Karel Kazda, na jehož přihrávku ještě nedosáhl Ondřej Mašek, který se při snaze dosáhnout na kulatý nesmysl zaryl nosem do trávníku a při vidění Křena, který se již napřahoval ke střele, se raději schoulil do klubíčka přesně tak, jak to doporučují fundované knihy při setkání s medvědem, leč jeho schovanou hlavu perfektní ránou našel právě Daniel Křen, a tak přišel zručský sniper Mašek k prvnímu gólu v sezóně jako slepý k houslím. Ve 28. minutě si tato trojice spolupráci zopakovala, tentokrát již vědomně, a po kombinaci Křena s Maškem se sám před gólmanem Novákem prosadil mladík Kazda.

Minutka sezóny?

Oboum týmům jde ještě o teoretickou šanci záchrany a Horšák si důležitost zápasu uvědomoval. V kabině si proto hostující celek, který prohrával 1:3, řekl jasně, že teď jde o všechno. 59. minuta se ale stala šedesáti vteřinami, které by se rozhodně umístili vysoko i v dříve velmi populární televizní estrádě a soutěži Neváhej a toč! Začínala 59. minuta a gólman Jaroslav Novák vykopl až daleko na soupeřovo polovinu, kde si pro míč šel David Král, někdejší velký talent českého fotbalu, nyní sommeliér roku, který krásnou hlavičkou přeloboval vyběhnutého Petra Hodana. Míč si Zruč ihned vzala a donesla ho do středového kruhu, kde ho na pokyn rozhočího Vocelky rozehrála zpět na Daniela Křena, který míč z první napálil za záda nekoncentrovaného Nováka. Tento výtečný zápas, který pobavil na 150 diváků kolem hřiště, zakončil střídající Petr Karpíšek další, v pořadí již sedmou brankou utkání, čímž stanovil konečné skóre 5:2



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "Zasloužené vítězství. Dostali jsme v první minutě branku, ale nic jsme nezabalili a do půlhodiny jsme vedli 3:1. Ve druhém poločase jsme přidali další dvě branky, jednu, tu nejhezčí, dokonce ihned po jednom z výkopů, a po dobrém výkonu máme tři body."

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí hostů: "Řekli jsme si, že si to se soupeřem rozdáme o předposlední místo a do zápasu dáme vše. Začali jsme dobře, vedli jsme rychle 1:0, ale po hrozných chybách a sériích nedůrazů jsme do konce poločasu prohrávali 1:3. Ve druhém poločase nám domácí pomohli vlastním gólem, po kterém jsem začal opravdu věřit, ale hned z výkopu jsme dostali další branku, to se opravdu jen tak nevidí. Takhle se prostě o záchranu nehraje."



Sestavy


TJ Zruč
P. Hodan [-] - O. Mašek [-] (68. J. Lauko [-] ) , T. Kepka [-] (53. P. Karpíšek [-] ) , D. Křen [-] , P. Hucl [-] , T. Jelínek [-] , K. Kazda [-] (60. M. Polák [-] ) , M. Pechman [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-] , O. Král [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - M. Blacký [-] , J. Černík [-] , D. Novák [-] - T. Novák [-] , R. Šindelář [-] (68. V. Šperl [-] ) , J. Vacík [-] , M. Falout [-] - M. Čedík [-] , L. Sobolík [-] , D. Mach [-]

ŽK: 50. K. Kazda - 41. M. Falout .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOCELKA Milan - HODEK Jakub, LEGO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2016 14:43
Hezký den Martine,
již brzy budete moct tyto tipy a komentáře zveřejnit přímo v sekci Expert Tip, kterou budeme pro registrované spouštět.
Uvidíme, jak se vám bude dařit.
Hezký den
3. 6. 2016 10:03
Bitva dvou nejhorších týmu v soutěži. Přeci jen ale více věřím domácím Zruči, která ze zápasu s Dynamem získá všechny tři body za vítězství 2:0.