Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov deklasoval Chotíkov


Branky


2

Rozvadov doma vyhrál a ještě se zapojil do boje o titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Rozvadov v prvním utkání 28. kola přivítal na svém hřišti, vedle kterého vyrostly pouťové atrakce, Chotíkov, který má po mariáši sudího Lhotáka z minulého kola problémy se sestavou a na zápas přicestoval pouze s jedním náhradníkem do pole. Utkání měl od prvních chvil v rukou hlavně domácí tým, který ale své šance v podobě dorážky Čížka nebo hlavičky Kořínka neproměnil, a hosté se tak nadále drželi velmi příznivého výsledku. Ve 38. minutě se ale po levém křídle prohnal Lukáš Čížek, který na hranici vápna našel Jaroslava Žemličku, který přistrčil balón do strany na rozběhnutého Pavla Kaše, který střelou pod horní tyč rozvlnil síť a poslal Rozvadov do vedení. To vydrželo jen do 44. minuty. Kapitán Vacek totiž vyslal mezi stopery na výlet Miroslava Lopatu, který svým strážcům utekl a svůj nájezd zakončil precizním blafákem. Tím také skončil první poločas.

Kanonáda

Druhý poločas začal podobně, jako ten první skončil, tedy brankou. Tentokrát se v zeleném dresu prodral po pravé straně k centru Luboš Viterna a teprve šestnáctiletý Marek Skopový se z malého vápna nemýlil. V 59. minutě se ale po zbytečném úderu do obličeje Miroslava Lopaty musel ze hřiště poroučet Jaroslav Žemlička a domácí dohrávali pouze v desíti, jejich vysoká taktická vyspělost ale zapříčinila velmi dobré bránění chotíkovských útoků. V 72. minutě naopak po hostujícím rohu vyrazil do rychlého protiútoku Pavel Kaše, který ještě v pádu poslal ve vápně míč do strany na Tomáše Kabourka, který se střelou do prázdné branky neměl sebemenší potíže. V 83. minutě zvyšoval na 4:1 Martin Šácha, který stál na konci povedeného protiútoku vedeného po pravém křídle. Poslední pátou branku přidal minutu před koncem střídající David Vaněček, který tvrdou ránou zpečetil tři body pro rozvadovský mančaft. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "My jsme hlavně v druhém poločase podali velmi dobrý výkon, který jsme korunovali čtyřmi góly. Dokázali jsme se prosadit i v deseti, kdy jsme výtečně bránili a sami jsme dokázali poté ohrožovat branku soupeře."

FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: "Tak první poločas jsme zvládli ještě relativně dobře, přežili jsme nějaké šance a v závěru jsme vyrovnali na 1:1 po brance Lopaty. Ve druhé půli se ale potvrdila rozvadovská kvalita, my jsme navíc stále hráli aktivně a zápas bohužel skončil výsledkem 1:5"



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - T. Kabourek [-] , J. Křehlík [-] (74. T. Hutta [-] ) , M. Šácha [-] (84. P. Hána [-] ) , L. Čížek [-] (67. J. Horáček [-] ) , J. Žemlička [-] , L. Viterna [-] , P. Kaše [-] , P. Kořínek [-] , M. Bronec [-] , M. Skopový [-] (78. D. Vaněček [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - M. Vojáček [-] , D. Vacek [-] , M. Prais [-] (53. T. Hruška [-] ) , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , M. Lopata [-] , J. Levý [-] , M. Míka [-] , P. Černý [-] , J. Kluska ml. [-]

ŽK: 86. P. Hána . ČK: 59. J. Žemlička .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Burda Miloš - MAZANEC Marek, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2016 14:44
Hezký den Martine,
již brzy budete moct tyto tipy a komentáře zveřejnit přímo v sekci Expert Tip, kterou budeme pro registrované spouštět.
Uvidíme, jak se vám bude dařit.
Hezký den
3. 6. 2016 10:02
Rozvadov se stále ještě pere o tu nejvyšší příčku, byť ztráta pěti bodů na Sušici - tři kola koncem ročníku je dost. Domácí vyhrají 3:1.