Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov těsně porazil Mýto


Branky


0

Chotíkov ve velmi vyhecovaném utkání porazil Mýto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedené střídání

Mýto ještě stále není definititvně záchraněno a do Chotíkova si jelo pro tři body, což již před utkáním avizoval pro náš portál útočník Jiří Hereit. První poločas ale byl relativně vyrovnaný. Chotíkov zažil ve 24. minutě vynucené střídání, zraněného Praise nahradil Šlajs, který se po jedenácti minutíách na trávníku prosadil. David Míka si navedl balón z křídla do středu hřiště a nebezpečně vypálil na branku Milana Špicla, který míč vyrazil pouze do míst, kde se pohyboval právě Martin Šlajs, který pohotovou dorážkou otevřel skóre utkání. Hosté, využívající taktiku s Michalem Veverkou v obraně, což si mýtští hráči velmi pochvalují, ale nedokázali odpovědět ani střelou Josefa Kotnauera, kterou zastavil Jiří Krásl. V největší šanci se Mýto ocitlo po pěkné střele Ondřeje Kříže, kterou zastavilo až břevno chotíkovské branky, a odražený balón minul dobíhajícího Zikmunda, který mohl zakončovat do prázdné branky.

Dvě červené, nula gólů

Ve druhém poločase Mýto zatlačilo Chotíkov a šance se rojily. Nejdříve se do zakončení prodral Jiří Hereit, jehož tečovaný pokus skončil mimo tři tyče. Ve velké šanci se po standardní situaci Ondřeje Kříže objevil Kotnauer, ale jeho hlavičku bravurně zlikvidoval výtečný Krásl. Po centru Michala Veverky mu ale na chvíli zatrnulo, když míč neudržel ve svých rukavicích, ale dobíhající Martin Švejda míč z brankové čáry neuklidil do branky, Jiří Krásl opět úřadoval. Poté začal první díl seriálu Hrajeme mariáš od Michala Volfa. Hrdina prvního poločasu, Martin Šlajs, neudržel nervy na uzdě po neodpískaném faulu na svoji osobu a nevybíravým zákrokem poslal o chvíli později na zem jednoho z hostujících hráčů, za což si vysloužil druhou žlutou kartu a poroučel se do sprch. Domácí nakonec utkání dohrávali v devíti lidech, v 85. minutě se totiž po dvou žlutých kartách v rychlém sledu nechal vyloučit David Míka, který si neodpustil ani pár vaginálních opisů na osobu sudího Volfa, který si poté při psaní zápisu zahrál na Agáthu Christie a vše barvitě popsal. Ani výhoda dvou můžu v poli nepomohla hostům v prolomení střelecké smůly, a Mýto tak odjíždí z Chotíkova bez bodů. 

Vyjádření k rozhodčímu

Utkání odřídil hlavni sudí Michal Volf, na kterého se ze strany domácího celku snesla po zápase, ba i během něj, vlna kritiky. 

 

"Považuji to za jednoznačně tendenčně vedený zápas, což mi potvrdili i jiní nezávislí trenéři, kteří na zápase byli," vyjádřil se po utkání trenér domácích, Jaroslav Urbánek. "Byl bych rád, kdyby se s tím něco dělalo. Jedna věc je totiž potrestat hráče, který dostal červenou kartu za nevhodné chování, druhá věc je ale to, že by si rozhodčí neměl dovolit takhle znechutit fotbal všem okolo," pokračoval.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: "Prvně bych chtěl říct, že se fotbal moc hodnotit nedá, protože si myslím, že rozhodčí zápas znatelně ovlivnil a dnešek o fotbale vůbec nebyl. Sice jsme vyhráli, ale ke koukání to teda nebylo, rozhodně nejsem spokojen s výkonem sudího Volfa. Zvlášť ve druhé půli, kdy nám bylo odpískáno dvacet faulů, hostům pouze šest, což je podle mě velký nepoměr. Ze způsobu řízení utkání poté vyplynulo i chování našich hráčů, což je ale samozřejmě vůbec neomlouvá, ale chápu, že pro kluky bylo asi hodně složité udržet nervy.

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "Pokud neproměníte šance, které si během zápasu vypracujete, tak nemáte šanci vyhrát. Ve druhém poločase jsme byli jasně lepší, soupeře jsme k ničemu nepustili. Kluci sice makali a bojovali, ale ani proti devíti hráčům jsme nedokázali skórovat. Soupeř se z jediné šance prosadil, my jsme asi sedm tutovek zahodili."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
J. Krásl [10.0] - M. Prais [-] (24. M. Šlajs [10.0] ) , M. Vojáček [-] (66. D. Vacek [-] ) , M. Prais [-] (86. T. Hruška [-] ) , M. Míka [-] , D. Míka [-] , M. Lopata [-] (58. K. Rozboud [-] ) , J. Levý [-] , P. Černý [-] , J. Fikar [-] , J. Kluska ml. [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - M. Veverka [-] , F. Zikmund [-] , R. Fišer [-] , M. Světlík [-] , Z. Buchar [-] (74. L. Chmelík [-] ) - M. Švejda [-] , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] , J. Kotnauer [-] - J. Hereit [-] -

ŽK: 32. J. Krásl , 56. M. Šlajs , 60. M. Vojáček , 81. M. Prais , 84. D. Míka - 75. O. Kříž , 89. M. Veverka . ČK: 69. M. Šlajs , 85. D. Míka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volf Michal - KŘEN Jiří, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.