3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2016 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice v předehrávce porazily Rokycany


Branky


0

Páteční předehrávka dopadla lépe pro domácí Vejprnice, které přejely soupeř z Rokycan v poměru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta, neuznaný gól

Zápas Vejprnic proti Rokycanům se odehrál netradičně již v pátek - v sobotu se totiž na hřišti nehrál fotbal, ale bigbeat. Po půlhodině hry se ve vápně snažil s míčem u kopačky uvolnit Adam Ufrémund, který byl při svém manévru sražen k zemi a sudí Kříž ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil Jakub Černý, ale směr jeho střely výborně přečetl Martin Wohlmuth a velkou šanci domácího celku lapil. Do vedení se v prvním poločase mohli dostat i hosté, ale jejich branka nebyla uznána pro ofsajdové postavení. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:0.

Rozhodl začátek

Vejprnicím se ale parádně povedl začátek druhého dějiství. Ve 47. minutě se po příkladném presinku dostala k míči na pravé straně hřiště dvojice Lukáš Paul a Jakub Černý a po centru druhého jmenovaného se k hlavičce na zadní tyči dostal navrátilec do sestavy Zdeněk Milota a při svém obnoveném debutu otevřel skóre. Tři minuty nato vybojoval roh znovu Zdeněk Milota. Tuto standardní situaci rozehráli domácí na krátko, po následném centru si míč zpracoval Michal Löwy a nezištnou přihrávkou našel před prázdnou brankou Jakuba Maška, který neměl se zakončením problém a Vejprnice vedly 2:0. V 70. minutě se do své jediné velké šance zápasu dostala rokycanská rezerva, když Patrik Pfeifer přiťukl míč ve vápně na Tomáše Kroce, který ale branku z deseti metrů přestřelil. V 85. minutě vlétl do otevřené obrany hostů jako uragán rychlý brejk, na jehož konci stál Lukáš Kuhajda, který do odkryté branky zpečetil vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Myslím si, že jsme od začátku byli lepším týmem a soupeře jsme nepouštěli do žádné větší šance. Na začátku druhé půle jsme dali dvě rychlé branky a třetí jsme přidali v závěru, když soupeř hrál vabank."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "V první půli kluci plnili přesně to, co jsme si řekli. O přestávce jsme se dohodli, že v tom budeme pokračovat, ale hned začátek jsme neuhlídali a dostali jsme dvě rychlé branky.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - Z. Milota [-] , A. Ufrémund [-] (80. D. Růžička [-] ) , L. Paul [-] (86. P. Bárta [-] ) , M. Löwy [-] (66. L. Kuhajda [-] ) , J. Mašek [-] , J. Černý [-] (86. D. Svoboda [-] ) , M. Hora [-] , L. Rada [-] , F. Heindl [-] , V. Puhlovský [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] (80. J. Sefzig [-] ) , T. Kroc [-] , J. Šafár [-] , M. Jedlička [-] , M. Blecha [-] , J. Vaščák [-] , F. Škarda [-] , O. Havlíček [-] (75. T. Křikava [-] ) , L. Brož [-] , M. Trnka [-]

ŽK: 19. M. Wohlmuth , 83. J. Šafár , 86. M. Jedlička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Lukáš - HODEK Jakub, JANDA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.