Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšák se nadále trápí


Branky


0

Lhota jasně přehrála Horšovský Týn, který tak ztratil další důležité body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlomení odporu

Horšovský Týn je v jarní minitabulce na posledním místě tabulky se čtyřmi body a pomalu míři k sestupu do 1.A třídy. Odrazit se k lepším výkonům chtěl o víkendu proti Lhotě, která po výborném začátku jara poslední zápasy herně strádala a do Týna nejela v nejlepším rozpoložení. Domácí ovšem na zápas dorazili pouze v 11 lidech, v základu musel natoupit opět teprve 15letý Lukáš Sabolík. I tak ale dokázali domácí v prvních minutách držet soupeře mimo dostřel, velmi náročný fotbal hostů ale brzo způsobil ztrátu sil a Lhota se dostala do svého typického tempa. Ve 33. minutě rozvlnil síť Zbyněk Černý, jehož technická rána zpoza pokutového území zapadla přesně k tyči. Za dalších pár minut se po individuální akci Strejčka po křídle dostal k balónu Michael Křížek, a Lhota tak před poločasem odskočila na rozdíl dvou branek.

Jasné vítěztví

Hosté se nenechali dosavadním výsledkem ukolébat a na soupeře vlétli i v druhé půli. Blzko ke druhému zásahu v utkání měl Zbyněk Černý, jehož projektil vytěsnil mimo tři tyče Novák. Po jednom z rychlých brejků se do zakončení dostal také Vladislav Fiala, ale ani jeho střela neskončila za zády spolehlivého Nováka. Skóre se tak měnilo až po akci Strejčka, který se svým typickým způsobem připomínajícím jízdu tanku dostal ke střele, kterou do branky dorazil mladík Ritschel. Poslední hřebíček do rakve zatloukl do domácích nadějí na záchranu Zbyněk Černý, který využil perfektního centru Vladislava Fialy a svou druhou trefou v utkání stanovil konečný výsledek 0:4.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "Dokud byla síla, tak jsme ještě stíhali hlídat soupeřovo hráče a drželi jsme nulu. Potom ale síly došly, hosté začali hrát tu jejich hru, dostali jsme slepené branky. Od nás to potom byla beznaděj."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Bylo to jasné a zasloužené vítězství. Celé utkání bylo v naší režii a šlo jen o to, kolik gólů dáme. Neměli jsme ale sebemenší pochyby, že bychom utkání nezvládli a hráli jsme v té správné pohodě."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - D. Novák [-] , J. Černík [-] , M. Blacký [-] - M. Falout [-] , R. Šindelář [-] , L. Kordule [-] , T. Novák [-] - M. Čedík [-] , L. Sobolík [-] , V. Šperl [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] (78. J. Záhrobský [-] ) , V. Zelenka [-] , J. Horník [-] , J. Hucl [-] (46. J. Šroubek [-] ) - V. Fiala [-] , J. Hrdlička [-] , Z. Černý [-] , D. Ritschel [-] (59. F. Peroutka [-] ) - M. Křížek [-] (70. L. Čejka [-] ) , M. Strejček [-]

ŽK: 45. J. Černík , 80. M. Falout , 89. J. Novák - 89. M. Strejček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠIMEK František - PÁLEK Ondřej, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.