Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divokou přestřelku přetavilo ve vítězství domácí Mýto.


Branky


0

Mýto se díky této výhře posunulo na nejspíše nesestupové 14. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohotový začátek Lub

Před stovkou diváků se za příznivého počasí odehrálo v nedělní odpoledně utkání Mýta proti Lubům. Lépe do utkání vstoupili hosté a již ve druhé minutě se mohli radovat z vedoucí branky. Po rychlé akci se před domácí brankou prosadil Jakub Nešpor. Ve 22. minutě to bylo již o dvě branky. K volnému přímému kopu ze 35 metrů se postavil zrzohlavý stoper Pivoňka a střelou překvapil nejen sebe, trenéry, spoluhráče, rozhodčí, ale i mýtského gólmana Špicla, který balón neudržel v rukavicích a míč se dokutálel až za brankovou čáru. O tři minuty později přišlo snížení. Na Světlíkův centr sice ještě nedoskočil Jiří Hereit, za ním číhající Josef Kotnauer ale napálil míč nekompromisně pod břevno.

Velký obrat a galapředstavení Jiřího Hereita

Mýto se po rázné domluvě v kabině probudilo a s vědomím toho, že k záchraně bude potřeba každý bod, také vstoupilo do druhé půle. Výsledkem byl vyrovnávací gól ze 47. minuty, když svůj důraz ve vápně přetavil v gól Jiří Hereit. O tři minuty nato se tentýž hráč prosadil podruhé, tantokrát využil zmatků v hostující obraně a přesným zásahem otočil skóre utkání. Aby toho od urostlého borce v modrém dresu nebylo málo, tak v 62. minutě, tedy během pouhých patnácti minut, zkompletoval hattrick a vše vypadalo pro domácí růžově. O zdramatizování se ale v 71. minutě postaral po rohovém kopu Vojtěch Koželuh a domácí se ještě mohli bát o své vítězství. To by se ale v 77. nesměl po výborném centru Michala Veverky prosadit hlavičkou Filip Zikmund, pro kterého to byla první trefa v mýtském dresu, která navíc potvrdila vítězství 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Soupeř nás zaskočil již ve druhé minutě, my jsme poté nějaké šance neproměnili a soupeř opět trestal. Do poločasu se nám podařilo snížit a po přestávkové promluvě v kabině se blýskl hattrickem Jirka Hereit. Luby sice snížili, ale my jsme po hlavičce Zikmunda přidali pátý gól a bylo rozhodnuto."

TJ Start Luby
Vladislav Smolík, trenér hostů: "Začali jsme velmi dobře, šli jsme rychle do vedení a do 25. minuty jsme byli lepším mančaftem. Ve druhé půli jsme dostali rychlé branky a bylo rozhodnuto. Soupeř byl hodně bojovný, to my až tak ne, ale hodně nám vázla kombinace. Určitě si ale myslím, že to nebylo utkání, ve kterém jsme si zasloužili prohrát."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - F. Zikmund [-] , R. Fišer [-] , M. Světlík [-] , M. Veverka [-] - M. Švejda [-] , P. Bejček [-] , J. Kotnauer [-] (76. D. Anténe [-] ) , O. Kříž [-] - T. Tomsa [-] (46. Z. Buchar [-] ) , J. Hereit [-] (90. M. Brož [-] )

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - M. Pivoňka [-] , M. Vejskal [-] , F. Sýkora [-] , R. Švec [-] (60. K. Křížek [-] ) - V. Koželuh [-] , M. Sysel [-] (82. P. Voráček [-] ) , P. Čipera [-] , A. Čížek [-] - K. Švátora [-] , J. Nešpor [-] (87. V. Sydorenko [-] )

ŽK: 62. M. Švejda , 72. Z. Buchar - 50. M. Vejskal , 53. R. Švec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOCELKA Milan - KŘEN Jiří, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.