3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 15:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov stále ve hře o titul


Branky


0

Rozvadov sice na čelo již lehce ztrácí, výhra nad Bolevcem ho ale udržela ve hře o titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat skóre

Za krásného sobotního počasí, které by se dalo označit za ideální pro fotbalový zápas, se v Rozvadově kromě 120 přihlížejících diváků sešel domácí celek a tým Bolevce, který má na jaře výtečnou formu a ke hranicím s Německem si určitě nepřijel pro porážku. Tato slova byla potvrzena již v 11. minutě. kdy vybojoval míč pro Fryčka Sušánka a první jmenovaný vysunul Michala Bublíka, ke kterému balón nakonec s notnou dávkou štěstí propadl a bolevecký kapitán poté zamířil přesně k tyči a Makrlíkovi žádnou šanci jakkoliv zasáhnout. Rozvadov se z nečekané rány rychle oklepal a již o deset minut později mohl slavit vyrovnání. Po centru Tomáše Hutty hlavičkoval Pavel Kaše. Tuto střelu vyrazil Václav Kalčík pouze před sebe do míst, kam dobíhal aktivní Marek Skopový, který poslal míč do odkryté branky. Domácí borci zůstali dobře naladěni a po půlhodině hry se dostali do vedení. Výlet za obranu si totiž udělal Martin Šácha, ve vápně si píchl míč kolem vybíhajícího Kalčíka a zakončoval do prázdné branky. 

Pojištění výhry

Bolevec sice cítil šanci, vždyť prohrávat 1:2 není po poločase nic, po čem byste měli stahovat kalhoty, však brod je ještě daleko. Jenže to by Rozvadov nesměl být v takové herní pohodě a tak silné sestavě, jelikož domácí byli opravdu posíleni o několik hráčů Tachova, který je rozvadovskou farmou. Do šance se sice za hosty dostal Michal Pelnář, jehož rána byla ovšem zblokována. V 70. minutě se do hry na bolevecké straně dostal i Petr Nykles, který ještě na podzim působil jako trenér ve Lhotě. Konečné slovo si ale Rozvadov nechal až na 86. minutu. Dobrý den si z hostující obrany udělal výborně hrající Pavel Kaše a svůj únik zakončil přesnou střelou na zadní tyč, čímž uzavřel utkání výsledkem 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Zasloužené vítězství. Začátek utkání nám nevyšel, bolevecká laciná branka nám nadělala trochu problémy, ale my jsme poté přebrali otěže hry, skóre otočili a došli jsme si pro tři body."




Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - P. Kaše [-] , T. Kabourek [-] , T. Hutta [-] , J. Žemlička [-] (82. D. Beneš [-] ) , L. Čížek [-] , L. Viterna [-] , M. Šácha [-] , J. Viterna [-] , M. Bronec [-] , M. Skopový [-] (78. P. Kořínek [-] )

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - M. Zítek [-] (51. L. Ficu [-] ) , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-] (73. P. Greif [-] ) , J. Šanoba [-] , J. Hibler [-] , J. Sušánka [-] , J. Šlehofer [-] (70. P. Nykles [-] ) , M. Bublík [-] , J. Fryček [-] , D. Humpál [-]

ŽK: 54. M. Bronec , 56. J. Žemlička - 40. J. Šanoba , 73. P. Greif .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Volf Michal - KŘÍŽ Lukáš, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.