0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice se dál propadají, Zruč se přiblížila možné záchraně


Branky


0

Poslední Zruč přijela na půdu Vejprnic, které se rovněž nenacházejí v optimální formě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Slávisté určitě chtěli napodobit své pražské jmenovce, v podobný čas rozložili mistra z Plzně a nasázali mu pět branek, do karet jim ale nehrála hlavně aktuální forma a produktivita. Tu mohl prolomit již v páté minutě Lukáš Paul, jehož ale zastavil v postupu na branku praporek pomezního. V další šanci se objevil Jiří Biedermann, kterého ale výborně vychytal gólman Klik. Po půhodině hry o sobě dala vědět Zruč, když Petr Karpíšek přehodil vybíhajícího Kovaříka, s ním však i celou slávistickou branku. Další střelou se poté prezentoval Matěj Hora, který byl v tomto utkání při chuti. A byl to právě vejprnický středopolař, který se dostal do další slibné přiležitosti, ale po jeho úniku na levém křídle znovu výborně zakročil brankář Klik. Do šaten se oba týmy odebraly za stavu 0:0.

Karpíšek rozhodl

Pro oba týmy bylo v tomto utkání důležité bodovat, aby se, v případě Zruče, přiblížily k záchraně, nebo, v případě Vejprnic, prakticky zachránily. Blíže ke třem bodům se ale v 54. minutě přiblížila Zruč. Po rychlém výkopu gólmana Klika a následném nákopu za obranu od Daniela Křena se dostal na pravém křídle do úniku Petr Karpíšek a ač bráněn domácím bekem, dokázat z velkého úhlu prostřelit Kovaříka a dostat svůj tým do vedení. Zruči tento výsledek vyhovoval, a tak začali hostující hráči dávat pozor hlavně na nebezpečné vejprnické kombinace. Ty se ale dnes nedařily a nebo je s jistotou sobě vlastní zachraňoval Václav Klik ve zručské brance. Hosté si tak z tohoto vyrovnaného utkání odvážejí důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Pro nás to je neúspěšné utkání, nicméně jsme nehráli až tak špatně. Myslím, že kdybychom dali první branku my, tak dnes bereme tři body. To se ale podařilo Zruči, která tak spíše z remízového utkání bere tři body"

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Konečně tři body. Vejprnice měly problémy se sestavou, ale bylo to hodně bojovné utkání, ve kterém jsme asi byli o troch lepší. My jsme naštěstí dali první gól a potom už jsme to udrželi až do konce."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
V. Kovařík [-] - L. Paul [-] , M. Hora [-] , M. Löwy [-] (66. D. Svoboda [-] ) , J. Černý [-] , Z. Milota [-] (70. L. Kuhajda [-] ) , L. Rada [-] , J. Mašek [-] , Š. Havránek [-] , F. Heindl [-] (80. A. Ufrémund [-] ) , V. Puhlovský [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - J. Lauko [-] , O. Mašek [-] (88. T. Jelínek [-] ) , D. Křen [-] , P. Hucl [-] , P. Karpíšek [-] (82. K. Kazda [-] ) , M. Polák [-] , M. Pechman [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-] , O. Král [-]

ŽK: 72. D. Král , 76. P. Karpíšek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hodek Jakub - ŠLAJS Jakub, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.