M. Zítek 52.
M. Pelnář 58. (p.)
2:1
(0:0)
90. M. Tyc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec se zachránil, porazil Mýto


Branky


52. M. Zítek , 58. M. Pelnář (p.) - 90. M. Tyc
0

Vynikající forma Bolevce na jaře zapříčinila to, že se z posledního místa vyšplhal až do středu tabulky, kde se dnes prakticky zachránil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Podzimní klání (viz zde) uzmul pro sebe po diskutabilní penaltě celek Mýta, který dnes přijel čelit výborně hrajícímu Bolevci. "Od našeho vzájemného utkání na podzim už pískají sudí velmi dobře", pochvaloval si po utkání trenér domácích, Jaroslav Klečka. Jeho svěřenci vstoupili do utkání velmi dobře a prokazovali svou jarní formu. V první šanci ale selhal Ondřej Šnaider, který branku přestřelil z velmi dobré pozice. Mýtu chyběla opora zadních řad, Martin Švejda, na lavičce se objevili dorostenci Brož s Tomsou. První poločas ale byl vyrovnaný, Mýto velmi dobře bránilo a nepovolovalo soupeři zaměstnávat gólmana Špicla. To samé se ale nedařilo ani na druhé straně u Václava Kalčíka a první poločas byl bezgólový.

Penalty rozhodly

V 52. minutě se skóre konečně pohnulo. Michal Bublík vyslal za obranu Martina Zítka, který prostřelil padajícího Špicla a načal skóre. Chvilku nato mohl přidat Zítek svou druhou branku, ale jeho pokus o lob skončil za brankou. Když už nedal ani třetí šanci, kdy střílel z malého vápna, nechal ruce v dlaních. V 58. minutě ale opět svým náběhem na Bublíkovo přihrávku udělal v hostující obraně zmatek a byl navíc podražen, načež odpískal sudí Janda pokutový kop. K tomu se postavil útočník Pelnář a navýšil bolevecké vedení na 2:0. Bolevec poté na chvíli polevil ve své aktivitě a výsledkem byla obrovská šance Mýta. V 74. minutě se totiž hostům také naskytla možnost pokutového kopu po jasném faulu na Hereita. Míč si vzal specialista na podobné situace, Ondřej Kříž, ale jeho střela orazitíkovala pouze tyč Kalčíkovy branky. Mýto poté začalo využívat své výškové převahy a v 90. minutě bylo odměněno kontaktní brankou, když se po rohu prosadil Martin Tyc. Více už ale hosté nestihli a zápas prohráli 2:1.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Měl jsem z toho obavy, hráli jsme prakticky o šest bodů, abychom odskočili. Mýto má kádr plný samých vysokých a udělaných chlapů, což nám moc nevyhovuje. Řekl bych ale, že jsme byli lepší celý zápas, ale dělalo nám problém proměňování šancí. To jsme prolomili až v druhé půli a utkání jsme vyhráli."

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "První poločas byl vyrovnaný, soupeř byl asi malinko lepší, ale nepovolili jsme mu žádnou šanci. Rozhodlo to, že Bolevec svou penaltu proměnil, kdežto my ne. V závěru jsme sice po rohovém kopu korigovali výsledek, ale body zůstaly domácím, i když to byl možná spíše remízový zápas.



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - M. Zítek [-] , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , P. Greif [-] , J. Sušánka [-] , J. Šlehofer [-] (60. L. Ficu [-] ) , M. Bublík [-] , J. Fryček [-] , D. Humpál [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] , J. Kotnauer [-] (73. V. Pěnkava [-] ) , O. Kříž [-] (79. L. Chmelík [-] ) , T. Vonášek [-] (60. M. Brož [-] ) , R. Fišer [-] , P. Bejček [-] , M. Světlík [-] , M. Tyc [-] , F. Zikmund [-] , M. Veverka [-]

ŽK: 40. J. Šlehofer , 52. O. Šnaider , 90. P. Greif - 69. J. Kotnauer , 74. O. Kříž .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Janda Marek - ŠIMEK František, HOMR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.