1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 14:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšák slaví první jarní výhru


Branky


0

Horšovský Týn čekal na jaře na svou první jarní výhru. Ta přišla až ve 24. kole proti Vejprnicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šindelář otevřel skóre

Horšovský Týn se na jaře velmi trápí. Však po osmi kolech má v jarní tabulce na kontě pouze jeden bod za remízový zápas se Svéradicemi a skóre dosáhlo čísel 3:28. Ani Vejprnicím se ale příliš nedaří a trápí se hlavně střelecky, když se za poslední čtyři utkání trefili čtyřikrát. I proto asi nikdo neočekával žádné gólové hody, které se stejně nekonaly. K vidění byl od počátku velmi opatrný fotbal a především Horšovský Týn se snažil hrát odzadu. Jeho defenzivní preciznost ale přinášela úrodu i vepředu. Již ve třetí minutě napřáhl Tomáš Novák ke střele, která už mířila do sítě, ale hlava Štěpána Havránka byla proti. Ve 35. minutě již bylo snažení úspěšné. Týnský štírek Šindelář prokličkoval mezi soupeřovými obránci a své zkušenosti uplatnil i v zakončení, když chladnokrevně obstřelil Kovaříka v brance Vejprnic. 

Především obrana

Chvilku po začátku duréh půle mohl domácí vedení navýšit Zdeněk Rubáš, který měl ale při zakončení problémy a míč si nakonec pro sebe uzmul slávistický brankář Kovařík. Vejprnicím se ale nedařilo se dostávat ani do náznaku šancí, hře očividně chyběly nápady, které na podzim týmu přinášel hlavně mladík Kristl, který ale nyní absentuje. Horšovský Týn neměl potřebu hnát se do útoku a především svým poctivým výkonem ve své obranné řadě mohl vyhlížet kýženou výhru. V poslední minutě se sice do šance probil ve vejprnickém dresu hrající Bárta, ale jeho ránu si na přední tyči pohlídal Jaroslav Novák, který za celý zápas neměl moc práce, a tak ale mohl slavit výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "My jsme hráli velmi dobře vzadu a soupeři jsme nedovolili snad žádné šance. Vejprnice sice měly naoko více ze hry, ale my jsme proměnili svou šanci a hráli jsme bez chyb v obraně, což rozhodlo."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Samozřejmě jsem zklamaný z výsledku i výkonu. Týnu se oproti nám povedla jedna akce a dal rozhodující gól. Nám se nedařilo a asi se potvrdilo to, co jsem si myslel, tedy to, že se utkaly dvě mužstva, které mají problémy se skórováním."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - M. Blacký [-] , J. Černík [-] - M. Falout [-] , R. Šindelář [-] , L. Kordule [-] (91. V. Šperl [-] ) , J. Vacík [-] - D. Novák [-] , M. Čedík [-] , T. Novák [-] , Z. Rubáš [-] (62. D. Mach [-] )

SK Slavia Vejprnice
V. Kovařík [-] - L. Paul [-] , M. Hora [-] , L. Rada [-] , D. Svoboda [-] (70. K. Schleis [-] ) , Z. Milota [-] (56. P. Bárta [-] ) , J. Černý [-] , J. Mašek [-] , F. Heindl [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: 49. T. Novák , 71. J. Vacík , 77. L. Kordule - 88. M. Hora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křen Jiří - VOLF Michal, LHOTÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.