0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice mají po dvou slepených gólech tři body


Branky


0

Naděje na záchranu ještě stále žije. Přesně to si teď musí opakovat v Mýtě, které nevyzrálo na béčko Domažlic a prohrálo 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnosti

Mýto bere boj o záchranu velmi vážně a pro domácí zápas v rámci 22. kola se sešlo v téměř kompletní sestavě - vždyť i na lavičce se mačkalo na "vesnické" poměry neuvěitelných sedm náhradníků. To na druhé straně u domažlických byly se sestavou na poslední chvíli problémy, když při problémech ve stoperské dvojici musel od začátku nastoupit teprve osmnáctiletý Jakub Korelus. Od začátku ale hostující hráči posílení o jednoho hráče áčka, Miroslava Špírka, měli míč na kopačkách a snažili se otevřít skóre. Jako by se ovšem vytratila lehkost, která domažlické mladíky celou sezónu zdobí, a hra se i díky nepřesnostem zadrhávala. V největší šanci se hostující mančaft ocitl po jednom z rohových kopů, který v domažlickém dresu rozehrává výborně hrající Lešek, ale míč se po sérii odrazů otřel jen o tyč. Na domácí straně zahrozil po Veverkově centru Ondřej Kříž, ale s jeho hlavičkou si Adam Bratanič poradil. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Áčkař rozhodl

I začátek druhého poločasu patřil hostům, kteří se snažili zpřesnit svou hru a zlepšit produktivitu. Volání trenéra Steinbrückera po první brance utkání nevyslyšel ale ani Buršík, který nepropálil gólmana Špicla, ani Špírek, kterému míč při zpracování odskočil. Když už to vypadalo, že by Mýto snad mohlo dotáhnout zápas do penalt, přiklonil se fotbalový bůh poprvé v utkání na stranu Benfiky. Vysoký presink přinesl své ovoce v podobě vystižení odkopu jednoho z mýtských beků a Miroslav Špírek přehodil vybíhajícího Špicla přesně k tyči. O minutu nato, tedy v 78. minutě, se tentýž hráč dostal do brejku 2 na 1, který neřešil přihrávkou na Martina Buršíka, ale křižnou střelou na zadní tyč, po které se Špicl natahoval marně. V závěru utkání ještě korigovat výsledek Jiří Hereit, ale když ani on nepřekonal Brataniče, muselo se Mýto smířit s tím, že dnes body nebudou.

 

//foto Jiří Pojar



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Klukům se nedá upřít bojovnost, se kterou proti mladému běhavému mužstvu Domažlic vyrukovali, ale soupeř po zásluze vyhrál, když proměnil své šance v závěru druhého poločasu."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Po celý zápas jsme byli lepší, ale lepila se nám smůla na kopačky. Přihrávky chodily na paty, motal se nám míč. Ve druhé půli jsme díky dvěma gólům Miroslava Špírka odskočili a utkání vyhráli."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] (82. M. Brož [-] ) , M. Švejda [-] , J. Kotnauer [-] (88. D. Anténe [-] ) , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] (80. T. Vonášek [-] ) , M. Veverka [-] , M. Světlík [-] , M. Tyc [-] , R. Fišer [-] , F. Zikmund [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Korelus [-] , M. Buršík [-] , L. Bláha [-] , M. Špírek [-] , M. Vísner [-] , J. Šimůnek [-] , Z. Štěpán [-] , D. Lešek [-] , M. Lucák [-] (89. D. Žák [-] ) , J. Kubr [-] (84. A. Vlček [-] )

ŽK: 57. O. Kříž , 72. P. Bejček - 32. J. Korelus , 58. Z. Štěpán , 81. M. Lucák .
Počet diváků: 232. Rozhodčí: Hodek Jakub - HOMR Michal, REZNIČENKO Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.