3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč stále zůstává na posledním místě


Branky


34. R. Kába , 53. M. Klas , 64. R. Kába
0

Svéradická šlechta, která se po 21 kolech vyhřívá na čtvrtém místě, přivítala hráče Zruče, kteří mají o dost jiné starosti - záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště musel asistent

Hosté přijeli na zápas v hodně okleštěné sestavě, což se ale zezačátku na hře vůbec neprojevovalo. Hra byla vyrovnaná a na obou mužstvech byla patrná snaha o přesnou kombinaci s minimem ztrát. I tak si ale Zruč po chybě domácí obrany jednu šanci vypracovala. Karel Kazda pelášil s míčem u nohy na gólmana Soukupa, který nastoupil teprve ke svému druhému utkání za Svéradice v krajském přeboru. Před posledním obráncem si zasekl míč, ale nakonec měl více problémů sám se sebou a zakončení se mu nepovedlo podle představ. Ke vší smůle se navíc při kostrbatém manévru zranil a musel střídat. Na hřiště se tak dostal člen realizačního týmu, dvaačtyřicetiletý asistent trenéra, Petr Řezáč. Ve 34. minutě si slovo poprvé vzali domácí. Po precizně zahraném rohovém kopu zakončoval nohou z náběhu Roman Kába a Svéradice šly do vedení.

Bezzubá Zruč

Netrvalo to dlouho a Svéradice si po pár minutách druhé půle upevnily vedení. Dlouhý nákop do vápna Zruče gólman Hodan odhlavičkoval pouze do prostoru, kde se pohyboval Václav Brůha, jehož nepovedenou střelu si zpracoval Martin Klas a parádní střelou k tyči obstřelil vracejivšího se Hodana. Na hostech byla s přibývajícími minutami vidět únava, které se snažili domácí využívat. Ani kanonýr Beránek, ale ani střídající Chaloupka nedokázali procpat balón do sítě, a tak si musel slovo opět vzít Roman Kába. Po centru Jakuba Lávičky z pravého křídla zakončoval osamocený Beránek, kterého ale ještě vychytal vynikající Hodan. Na dorážku Romana Káby byl ale již krátký a Svéradice k radosti fanoušků přidaly i třetí gól, který znamenal vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér domácích: "První poločas byl vyrovnaný, ale my jsme šli po půlhodině hry do vedení po rohovém kopu. V druhé půli už byl zápas jasně v naší režii, přidali jsme další dvě branky a pojistili jsme si vedení, které jsme udrželi."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Jeli jsme do Svéradic v ne úplně optimální sestavě. Začátek ale nebyl špatný, potom jsme ale opět po standardní situaci inkasovali. Druhý poločas jsme dostali zbytečnou branku a bylo po utkání. Potom už to bylo trápení, došly nám síly."



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - J. Sova [-] , V. Brůha [-] (81. D. Klas [-] ) , S. Makovec [-] - R. Kába [-] , M. Heřman [-] , J. Lávička [-] (65. M. Chaloupka [-] ) , M. Jiřinec [-] - V. Beránek [-] , M. Klas [-] (72. S. Krejčík [-] ) - M. Škyrta [-]

TJ Zruč
P. Hodan [-] - K. Kazda [-] (24. P. Řezáč [-] ) , O. Mašek [-] (72. T. Valenta [-] ) , D. Křen [-] , J. Lauko [-] , P. Hucl [-] (65. M. Klail [-] ) , T. Jelínek [-] , M. Polák [-] , M. Pechman [-] , F. Korelus [-] , O. Král [-]

ŽK: 79. V. Beránek - 37. J. Lauko , 41. T. Jelínek , 69. D. Křen .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Pálek Ondřej - LHOTÁK Luděk, REZNIČENKO Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.