Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota těsně porazila Mýto


Branky


0

Souboj dvou nováčků, jejichž první sezóna v krajském přeboru je ale velmi rozdílná. Zatímco Lhota se vyhřívá na krásném pátém místě, Mýto má velké starosti na druhé straně tabulky, kde se snaží dostat z předposledního místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři asistence Vladislava Fialy

Ve 13. minutě otevřel skóre hlavou Zbyněk Černý, který si našel zbloudilý centr Vladislava Fialy z levého křídla a v pádu poslal míč k pravé tyči Špiclovi branky. O tři minuty později sy svůj gólový účet otevřeli i hosté. Filip Zikmund vyslal do vápna Lukáš Smitku, který prošel ze strany až před branku, odkud nahrál Jiřímu Hereitovi, který tak vstřelil již svůj šestý gól na jaře. Následně mohl dokonat obrat Ondřej Kříž, jehož hlavička se ale mezi tři tyče nevešla. Mezi střelce se nezapsal ani Matěj Strejček, jehož průnik po křídle brankou neskončil. Skóre se opět měnilo až ve 34. minutě, kdy se domácím povedl nacvičený signál po rohovém kopu. Dvojice Fiala - Ritschel rozehrála nabídnutou situaci nakrátko a druhý jmenovaný zavezl míč do vápna a zpětnou nahrávkou našel právě Fialu, který centrem na zadní tyč vyzval Václava Zelenku ke skórování. Netradiční střelec se hlavou nemýlil a Lhota opět vedla. Ve 40. minutě navíc aktivně hrající Peroutka předal balón na levé křídle, kde se k centru odhodlal Václav Fiala a po přesném zamíření Lukáše Čejky si připsal třetí asistenci v utkání.

Vyrovnání nepřišlo

Mýto potřebuje každý bod k záchraně a s tímto vědomím chtělo také vstoupit do druhé půle. V 83. minutě hosté vstřelili svůj vytoužený kontaktní gól. Pa faulu Pavla Nového na unikajícího Veverku rozehrával sám postižený volný přímý kop. Svým centrem našel v ideálním náběhu Martina Světlíka, který přehodil vyběhnutého Böhma a na chvíli to vypadalo, že by snad Mýto mohlo z tohoto utkání vytěžit nejaký bod. Tuto jiskru naděje ještě přiživil v poslední minutě rohový kop, na který do vápna přiběhl i gólman Špicl. A byl to právě on, kdo se mohl stát slavojským hrdinou, na míč až hlavou nedosáhl a když gólman Böhm schoval míč na brankové čáře do rukavic, ozval se  konečný hvizd, který pečetil to, že tři body zůstanou ve Lhotě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli, hlavně za výbornou první půli jsme si to zasloužili, když jsme dali tři branky a další šance jsme neproměnili. Ve druhém poločase už jsme nebyli tak aktivní, dostali jsme ke konci branku, ale to už nic neřešilo."

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "Soupeř byl lepší, my jsme nezachytili první nápor a inkasovali jsme. Z naší první šance jsme vyrovnali a záhy jsme neproměnili velkou šanci, což nás mrzelo, protože jsme do poločasu ještě dvě branky dostali. Ve druhé půli jsme snížili a soupeř se v poslední minutě ještě mohl bát o výsledek, ale gól jsme již nedali."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] , V. Zelenka [-] , F. Peroutka [-] , J. Hucl [-] - V. Fiala [-] (90. J. Záhrobský [-] ) , D. Ritschel [-] (56. J. Šroubek [-] ) , J. Hrdlička [-] , Z. Černý [-] - M. Strejček [-] , L. Čejka [-] (78. J. Horník [-] )

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - M. Lupáč [-] (74. D. Anténe [-] ) , J. Hereit [-] , L. Smitka [-] , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] (16. T. Vonášek [-] ) , M. Veverka [-] , M. Světlík [-] (55. K. Barczik [-] ) , M. Tyc [-] , R. Fišer [-] , F. Zikmund [-]

ŽK: 81. J. Hrdlička , 90. L. Böhm - 78. M. Tyc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK František - KŘEN Jiří, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.