1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov poprvé na jaře vyhrál


Branky


0

Velké problémy chotíkovských hráčů snad vzaly za své - hráči se začínají uzdravovat! A vidět to bylo již tuto sobotu proti Vejprnicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Navrátilci do sestavy

Dvojice uzdravivších hráčů, Martin Míka a Jan Fikar, se hned od prvních minut objevila na hřišti a jako staronová stoperská dvojice působila velmi kompaktně. A nebylo to jen o obraně. Chotíkovští hráči působili mnohem lépe, než ti vejprničtí a již v 16. minutě se mohli poprvé radovat. Po rohovém kopu se k míči prodral bratr navrátilce do sestavy, David Míka, a svou nekompromisní hlavičkou načal skóre utkání. Chotíkov měl i nadále hru a míč pod kontrolou, z čehož pramenily i další šance. Jednu takovou využil ve 36. minutě Martin Kadlec, ke kterému se dostal za vápnem míč a hostující záložník míč napálil za záda bezmocného Kovaříka v brance domácích. Hřebík do rakve vejprnickému bodovému zisku mohl zatlouct Tomáš Hruška, který ale ani nadvakráte nepřekonal brankáře Vejprnic, když nejdříve napáli míč do míst, kde se Vladislav Kovařík pohyboval a následně branku vůbec ze značky pokutového kopu netrefil. Z ojedinělé šance tak udeřili domácí. Ve 43. minutě Vladimír Puhlovský ve vápně přetlačil chotíkovského obránce a následně se mu povedlo i prostřelit brankáře Bejdáka, čímž vstřelil kontaktní branku a zároveň nepříjemnou branku do šatny pro hosty.

Vejprnice si již šanci nevytvořili

Do druhé půle vstoupili domácí mnohem aktivněji a snažili se více držet balón. Chotíkov se naopak zatáhl do hlubokého bloku a čekal na brejkové situace. Vejprnice se ale postupnou kombinací nedokázaly dostávat do zakončení, natož do gólových šancí. Tu si naopak vytvořil, tedy spíš se mu nabídla, Chotíkov. Vejprnickému gólmanovi Kovaříkovi totiž prošla malá domů pod nohou, domácí brankář ale podle rozhodčího Lhotáka ještě stihl míč zastavit před brankovou čárou. S postupem času začaly i Vejprnice více hrozit, ale zároveň začínaly otevírat i svá okénka v defenzívě. Ani jeden z týmů si ale již šanci nevypracoval, a utkání tak skončilo výsledkem 1:2.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Myslím si, že to byl jeden z náš nejhorších výkonů v této sezóně, hráči dnes podali podprůměrné výkony. Soupeř byl naopak lepší ve všech směrech a naprosto zaslouženě vyhrál."

FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: "Jsem spokojen, do sestavy se nám vrátili prakticky bez tréninku zranění hráči, což nám pomohlo. V prvním poločase jsme hráli velmi dobře, dali jsme dvě branky a další jsme mohli přidat. Ve druhém poločase už byly Vejprnice aktivnější, ale my jsme dobře bránili a soupeře prakticky do žádné šance ani nepustili."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
V. Kovařík [-] - L. Paul [-] , L. Kuhajda [-] (40. P. Bárta [-] ) , J. Černý [-] , T. Kristl [-] (81. D. Svoboda [-] ) , L. Rada [-] , K. Schleis [-] (59. A. Ufrémund [-] ) , M. Hora [-] , Š. Havránek [-] , J. Mašek [-] , V. Puhlovský [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Kluska ml. [-] , M. Míka [-] , J. Fikar [-] , P. Černý [-] - M. Kadlec [-] (60. D. Vacek [-] ) , D. Míka [-] , K. Rozboud [-] (83. M. Hauer [-] ) , M. Šlajs [-] - M. Lopata [-] (78. M. Vojáček [-] ) , T. Hruška [-] (88. M. Prais [-] ) -

ŽK: 73. L. Rada - 62. P. Černý , 71. T. Hruška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lhoták Luděk - VOLF Michal, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.