2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto překvapilo Rokycany


Branky


0

Mýto se na jaře díky několika bodovým ziskům vzkřísilo a záchranu vzalo velmi vážně. Domácí zápas proti Rokycanům byl pro něj další možností odlepit se definitvně ze sestupových vod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prospaná půle od Rokycan

Rokycanům se od prvních minut nedařilo a Mýto je přehrávalo. První branku mohl vsítit Švejda, který ale tváří v tvář gólmanovi Wohlmuthovi selhal, podobně jako jeho spoluhráč Ve 20. minutě se Mýto dočkalo. Mladíček Smitka pláchl po levém křídle a svou přihrávkou našel ve vápně nabíhajícího Ondřeje Kříže, který se s tím nepáral a s mentalitou chladnokrevného střelce poslal míč do branky. Za tři minuty se domácí radovali podruhé, to když Zikmund našel centrem do vápna kanonýra Hereita a Mýto šlo do dvoubrankového vedení. Po půlhodině hry o sobě dali vědět i domácí, ale Kořínek na přední tyči nedokázal nasměrovat míč do odkryté svatyně a míč proskotačil prázdnou brankou až do autu. 

Tlak se nekonal

Rokycany ani dvougólový deficit nesložil a naopak, hosté se do druhé půle probudili mnohem uvolněněji. Většina kombionací ale končila na neprostupné domácí obraně, která hrála velmi kompaktně a bojovně, z čehož plynuli rychlé protiútoky. Ke gólu měl blízko Lukáš Smitka, který ale nevyužil přesného centru Michala Veverky a prázdnou branku minul. Ke svému druhému úniku se dostal rovněž Švejda, kterému ale dnešek nebyl gólově souzen, což následně samotný hráč potvrdil o pár minut později, když nepřesně pálil z hranice vápna. Když se nekonal ani závěrečný tlak rokycanských hráčů, mohli v Mýtě slavit další tři body, které v konečném součtu mohou hrát velmi důležitou roli v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Byl to důležitý zápas o záchranu, šance jsme měli my a minimálně dalších pět branek jsme mohli přidat. Soupeř začal odvážně, ale rozhodly naše rychlé branky. Ve druhé půli si to kluci už ubojovali a zaslouženě jsme vyhráli."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Zápas jsme si prohráli sami, když jsme od prvních minut neplnili to, co jsme si před utkáním řekli. Po dvou rychlých brankách jsme si vytvořili naši jedinou velkou šanci , což také rozhodlo. Náš nejlepší dnešní hráč byl gólman Wohlmuth, který nás zachránil od dalších branek."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - - R. Fišer [-] , J. Hereit [-] (67. M. Lupáč [-] ) , F. Zikmund [-] , L. Smitka [-] (76. T. Vonášek [-] ) , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] (85. K. Barczik [-] ) , M. Veverka [-] (88. J. Kotnauer [-] ) , M. Světlík [-] , M. Tyc [-] , M. Švejda [-] (81. M. Brož [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - L. Brož [-] (52. J. Sefzig [-] ) , J. Abrt [-] , D. Kohout [-] , J. Kořínek [-] , M. Trnka [-] (76. T. Lipčák [-] ) , M. Blecha [-] , V. Tobrman [-] , T. Kroc [-] , O. Havlíček [-] , F. Škarda [-] (46. P. Pfeifer [-] )

Počet diváků: 230. Rozhodčí: Šlajs Jakub - LHOTÁK Luděk, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.