3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov otočil zápas s Holýšovem


Branky


46. M. Skopový , 53. J. Křehlík (p.) , 75. L. Čížek - 23. P. Jeniš
0

Dlouho vedoucí tým krasjkého přeboru, Rozvadov, o své výsadní postavení na čele přišel minulý týden prohrou ve Zruči. Spravit chuť si chtěl dnes proti Holýšovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný poločas hostů

Na 200 diváku se sobotní odpoledne za krásného fotbalového počasí sešlo v rozvadovském fotbalovém areálu, aby shlédlo zápas svého týmu proti Holýšovu. Již ve 23. minutě ale musel gólman Makrlík, který v bráně zastoupil tradiční jedničku Ptáka, ktertý zůstal sám osamocen s realizačním týmem na lavičce náhradníku, jelikož se domácí sešli pouze ve 12 hráčích. Zpátky ale k akci, která vedla k první brance utkání. Roman Baxa viděl v dobrém náběhu sprintujícího Petra Jeniše, který po samostatném úniku prostřelil Makrlíka a poslal Holýšov nečekaně do vedení. Tentýž hráč mohl síť rozvlnit znovu o pár minut později, když běžel na branku v tandemu s Janem Valachovičem, ale místo střely volil ještě přihrávku na již zmíněného holýšovského útočníka, což k druhému gólu v rozvadovské brance nevedlo.

Obrat

Domácí ale druhou prohru v řadě nechtěli nechat dopustit a od prvních vteřin začali Holýšov mačkat, což vedlo k prvnímu gólu. Po pár sekundách od hvizdu sudího Homra se po pěkné kombinační akci před vápnem dostal k míči Marek Skopový a jeho krásná střela skončila za zády bezmocného Řezáče. V 53. byl obrat dokonán po velmi kuriózní situaci. Roman Baxa si při zpracování nastřelil vlastní ruku a rozhodčí Homr na pokyn jednoho z pomezních nesprávně nařídil penaltu (viz zde). K té se postavil Jakub Křehlík a s přehledem pokutový kop proměnil. Rozvadov navíc svou dominanci ve druhé půli potvrdil v 73. minutě, kdy do úniku vysunul v rychlém protiútoku Hána Lukáše Čížka, který se štěstím prostřelil Řezáče potřetí. Na posledních pár minut tak za rozhodnutého stavu mohl nastoupit i náhradní gólman domácích Jan Pták a Rozvadov dovedl utkání do vítězného konce 



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "První půle od nás nebyla vůbec dobrá a prohrávali jsme 0:1. Po výborné druhé půli ale mohu říct, že 3:1 je spravedlivý výsledek, dnes jsme si vyhrát zasloužili."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "První poločas byl od nás výborný, měli jsme dát mnohem více gólů, ale dali jsme pouze jeden. No a ve druhé půli naše klasika. Po individuálních chybách jsme bohužel dostali dvě branky, třetí navíc po zvláštní penaltě a bylo po zápase během patnácti minut. Naše klasika."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - J. Viterna [-] , J. Žemlička [-] (83. J. Pták [-] ) , M. Skopový [-] , P. Kořínek [-] , T. Kabourek [-] , L. Čížek [-] , P. Hána [-] , J. Křehlík [-] , M. Bronec [-] , P. Šácha [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Jeniš [-] , R. Šimka [-] , M. Lukáš [-] , K. Staněk [-] (69. D. Zavadil [-] ) , J. Valachovič [-] , M. Šobr [-] (66. R. Kraus [-] ) , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-]

ŽK: 61. M. Černohorský , 86. R. Šimka .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Homr Michal - VOLF Michal, BURDA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.